Sims 4 - Videokaart

Hier kan je technische vragen stellen.
Plaats reactie
Tompoes
Gebruiker
Berichten: 23
Lid geworden op: 24 nov 2014, 11:26
Contacteer:

Sims 4 - Videokaart

Bericht door Tompoes »

Hallo,

Ik speel regelmatig Sims 4 met de alles in één download. Alleen nu denk ik niet dat ik dat doe via mijn videokaart van NVIDIA. Als ik die namelijk open staat Sims 4 er niet tussen en ik kan hem ook niet vinden door te scannen. Waarschijnlijk omdat dit spel niet geïnstalleerd is op mijn laptop. Is er een manier om alsnog via de videokaart het te kunnen spelen?
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4578
Lid geworden op: 15 nov 2014, 23:06
Contacteer:

Re: Sims 4 - Videokaart

Bericht door tarac »

Wanneer je de Sims 4 alléén via all-in speelt is er idd geen registratie.
Als je dat nog niet gedaan hebt: Kopieer de bestanden van de .iso naar je harde schijf, b.v. C:\Program Files (x86)\de Sims 4 (evt zelf aanmaken)
Gebruik daarna de taalwijziger en selecteer Nederlands, dan wordt er WEL een register-instelling gemaakt.
Tompoes
Gebruiker
Berichten: 23
Lid geworden op: 24 nov 2014, 11:26
Contacteer:

Re: Sims 4 - Videokaart

Bericht door Tompoes »

Het is volgens mij gelukt! Dankjewel :)
CharlesNiz

Sims 4 Videokaart

Bericht door CharlesNiz »

Hi.

Im looking at buying a new laptop and I have a choice between getting Windows 7 or Windows 10.
Im just wondering if anyone has any experience playing sims 4 on Windows 10 and if so does it work alright?

I really dont want to pay the money for both the laptop and the sims and then discover that they dont work together very well.

Many thanks to any advise,

Mina
WALUIGI96
Staflid
Berichten: 271
Lid geworden op: 05 feb 2015, 23:43
Contacteer:

Re: Sims 4 - Videokaart

Bericht door WALUIGI96 »

Welcome CharlesNiz
In general Sims 4 works well on Windows 10. But Sims 4 might not work on every laptop. To make sure Sims 4 works well on the laptop you are planning to buy, we would like to know which laptop you are planning to buy.

Kind regards
Beantwoord (ook) technische vragen.
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4578
Lid geworden op: 15 nov 2014, 23:06
Contacteer:

Re: Sims 4 Videokaart

Bericht door tarac »

CharlesNiz schreef:
12 sep 2019, 21:23
Hi.

Im looking at buying a new laptop and I have a choice between getting Windows 7 or Windows 10.
Im just wondering if anyone has any experience playing sims 4 on Windows 10 and if so does it work alright?

I really dont want to pay the money for both the laptop and the sims and then discover that they dont work together very well.

Many thanks to any advise,

Mina
Most modern laptops can cope with the Sims 4 under Windows 10.
Make sure your graphics card is not produced by Intel.

You can download all sims 4 games for free from our website
Tompoes
Gebruiker
Berichten: 23
Lid geworden op: 24 nov 2014, 11:26
Contacteer:

Re: Sims 4 - Videokaart

Bericht door Tompoes »

Hey,

Inmiddels heb ik Sims 4 weer opnieuw op mijn laptop gedownload, maar als ik hem nu via NVIDIA wil laten lopen moet ik de app aanklikken van Sims 4, maar deze is er niet. Hoe kan ik dit nu oplossen?
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4578
Lid geworden op: 15 nov 2014, 23:06
Contacteer:

Re: Sims 4 - Videokaart

Bericht door tarac »

Tompoes schreef:
03 mei 2020, 15:32
Hey,

Inmiddels heb ik Sims 4 weer opnieuw op mijn laptop gedownload, maar als ik hem nu via NVIDIA wil laten lopen moet ik de app aanklikken van Sims 4, maar deze is er niet. Hoe kan ik dit nu oplossen?

Klik via Nvidia op TS4.exe of TS4_x64.exe uit je installatiemap\Game\Bin om te selecteren en dan toe te voegen.
Weet je zeker dat je nieuwe laptop over een 2e videokaart beschikt ?
Tompoes
Gebruiker
Berichten: 23
Lid geworden op: 24 nov 2014, 11:26
Contacteer:

Re: Sims 4 - Videokaart

Bericht door Tompoes »

tarac schreef:
03 mei 2020, 15:53
Tompoes schreef:
03 mei 2020, 15:32
Hey,

Inmiddels heb ik Sims 4 weer opnieuw op mijn laptop gedownload, maar als ik hem nu via NVIDIA wil laten lopen moet ik de app aanklikken van Sims 4, maar deze is er niet. Hoe kan ik dit nu oplossen?

Klik via Nvidia op TS4.exe of TS4_x64.exe uit je installatiemap\Game\Bin om te selecteren en dan toe te voegen.
Weet je zeker dat je nieuwe laptop over een 2e videokaart beschikt ?

Ja, als ik Nvidia GEFORCE open dan geeft hij ook wel Sims 4 aan, maar hij start hem helaas niet op. Hoe kan ik hem via NVIDIA dan openen? Ik kan namelijk nergens in GEFORCE vinden waar ik de installatiemap is.
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4578
Lid geworden op: 15 nov 2014, 23:06
Contacteer:

Re: Sims 4 - Videokaart

Bericht door tarac »

Tompoes schreef:
02 jun 2020, 16:55
tarac schreef:
03 mei 2020, 15:53
Tompoes schreef:
03 mei 2020, 15:32
Hey,

Inmiddels heb ik Sims 4 weer opnieuw op mijn laptop gedownload, maar als ik hem nu via NVIDIA wil laten lopen moet ik de app aanklikken van Sims 4, maar deze is er niet. Hoe kan ik dit nu oplossen?

Klik via Nvidia op TS4.exe of TS4_x64.exe uit je installatiemap\Game\Bin om te selecteren en dan toe te voegen.
Weet je zeker dat je nieuwe laptop over een 2e videokaart beschikt ?

Ja, als ik Nvidia GEFORCE open dan geeft hij ook wel Sims 4 aan, maar hij start hem helaas niet op. Hoe kan ik hem via NVIDIA dan openen? Ik kan namelijk nergens in GEFORCE vinden waar ik de installatiemap is.
Je kunt het spel niet via Nvidia starten. Je geeft alleen de opdracht aan Nvidia om bij de Sims 4 de juiste kaart te gebruiken.
Spelen moet je nog steeds via je installatiemap van de Sims 4 -> Game ->TS4_x64.exe of Game ->BinLE -> TS4.exe
Gebruikersavatar
Bee
Staflid
Berichten: 3446
Lid geworden op: 17 nov 2014, 10:14
Contacteer:

Re: Sims 4 - Videokaart

Bericht door Bee »

Toch wel:
Knipsel.JPG
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Don't let anybody tell you what you cannot do ...
Gebruikersavatar
Bee
Staflid
Berichten: 3446
Lid geworden op: 17 nov 2014, 10:14
Contacteer:

Re: Sims 4 - Videokaart

Bericht door Bee »

Tompoes schreef:
02 jun 2020, 16:55
tarac schreef:
03 mei 2020, 15:53
Tompoes schreef:
03 mei 2020, 15:32
Hey,

Inmiddels heb ik Sims 4 weer opnieuw op mijn laptop gedownload, maar als ik hem nu via NVIDIA wil laten lopen moet ik de app aanklikken van Sims 4, maar deze is er niet. Hoe kan ik dit nu oplossen?

Klik via Nvidia op TS4.exe of TS4_x64.exe uit je installatiemap\Game\Bin om te selecteren en dan toe te voegen.
Weet je zeker dat je nieuwe laptop over een 2e videokaart beschikt ?

Ja, als ik Nvidia GEFORCE open dan geeft hij ook wel Sims 4 aan, maar hij start hem helaas niet op. Hoe kan ik hem via NVIDIA dan openen? Ik kan namelijk nergens in GEFORCE vinden waar ik de installatiemap is.
Bij instellingen in GeForce kun je de scanlocatie opgeven:
2.JPG
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Don't let anybody tell you what you cannot do ...
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4578
Lid geworden op: 15 nov 2014, 23:06
Contacteer:

Re: Sims 4 - Videokaart

Bericht door tarac »

Bee schreef:
04 jun 2020, 16:15
Tompoes schreef:
02 jun 2020, 16:55
tarac schreef:
03 mei 2020, 15:53
Tompoes schreef:
03 mei 2020, 15:32
Hey,

Inmiddels heb ik Sims 4 weer opnieuw op mijn laptop gedownload, maar als ik hem nu via NVIDIA wil laten lopen moet ik de app aanklikken van Sims 4, maar deze is er niet. Hoe kan ik dit nu oplossen?

Klik via Nvidia op TS4.exe of TS4_x64.exe uit je installatiemap\Game\Bin om te selecteren en dan toe te voegen.
Weet je zeker dat je nieuwe laptop over een 2e videokaart beschikt ?

Ja, als ik Nvidia GEFORCE open dan geeft hij ook wel Sims 4 aan, maar hij start hem helaas niet op. Hoe kan ik hem via NVIDIA dan openen? Ik kan namelijk nergens in GEFORCE vinden waar ik de installatiemap is.
Bij instellingen in GeForce kun je de scanlocatie opgeven:
2.JPG
Dat is niet in de Nvidia die met je grafische kaart komt maar Gefore Experience dat je apart moet downloaden.
Plaats reactie

Terug naar “Sims 4 - Technisch”