Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Hier kan je vragen stellen met betrekking tot het downloaden.
Gebruikersavatar
BanaanZombie
Staflid
Berichten: 2933
Lid geworden op: 16 Nov 2014, 11:40
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor BanaanZombie » 24 Dec 2015, 16:55

Nee dat is geen probleem, want op deze manier moet het juist. Ik denk toch dat er een virusscanner is die dwars ligt hoor. Je krijgt deze melding echt alleen als je crack niet goed staat of onschadelijk is gemaakt. Als je de installatie map nou eens als uitzondering toevoegt aan al je scanners?
Music and Love are the most powerful things in the world

When you're with the one you love, It's not hard to smile. It's hard not to smile
mamvanjessie
Gebruiker
Berichten: 1
Lid geworden op: 03 Jan 2016, 20:04
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor mamvanjessie » 03 Jan 2016, 20:51

Hier precies zelfde probleem. Virusscanner en firewall uitgezet ook al voor installatie. Toch blijf ik de initialisatiefout krijgen. Iemand nog een oplossing?
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4031
Lid geworden op: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor tarac » 03 Jan 2016, 21:03

mamvanjessie schreef:Hier precies zelfde probleem. Virusscanner en firewall uitgezet ook al voor installatie. Toch blijf ik de initialisatiefout krijgen. Iemand nog een oplossing?


Ja, maar dat is een wilde gok.
Je hebt van het startbestand TS4.exe of TS4_x64.exe geen snelkoppeling gemaakt maar het hele bestand naar je Bureaublad gekopieerd of zelfs verplaatst.
Heeft jouw snelkoppeling links onderaan in het plaatje een pijltje staan ? Zo niet dan is het geen snelkoppeling maar een bestand en dan gaat het natuurlijk mis.

pijltje.PNG
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen te bekijken van dit bericht.
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4031
Lid geworden op: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor tarac » 04 Jan 2016, 18:47

Zie voor fouten en voorbeelden onze pagina
Ellis223
Gebruiker
Berichten: 5
Lid geworden op: 15 Mar 2015, 15:57
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor Ellis223 » 04 Apr 2016, 15:27

Ik heb hetzelfde probleem, maar vind geen oplossing.
Wat ik heb geprobeerd:

1) De map in Mijn Documenten vernoemd naar 'The Sims 4_oud'. Er werd een nieuwe map aangemaakt, maar het probleem is niet opgelost.
2) De downloads vermeld http://tarac.nl/Sims-4/Wil%20niet%20starten.html herdownload.
3) Origin verwijderd en opnieuw geïnstalleerd.
4) De sims 4 met Revo verwijderd op de hoogste instelling en weer opnieuw gedownload.
5) Mijn virusscanner uitgezet en de crack opnieuw geplaatst. (Ja, het Bin-mapje staat op de goede plaats en is onder Administratorrechten succesvol vervangen.)
6) Telkens het spel starten wanneer mijn virusscanner uitgeschakeld is.
7) Mijn laptop opnieuw opgestart.

Help, wat kan ik nu nog doen? :vraagteken:
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4031
Lid geworden op: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor tarac » 04 Apr 2016, 15:47

Ellis223 schreef:Ik heb hetzelfde probleem, maar vind geen oplossing.
Wat ik heb geprobeerd:

1) De map in Mijn Documenten vernoemd naar 'The Sims 4_oud'. Er werd een nieuwe map aangemaakt, maar het probleem is niet opgelost.
2) De downloads vermeld http://tarac.nl/Sims-4/Wil%20niet%20starten.html herdownload.
3) Origin verwijderd en opnieuw geïnstalleerd.
4) De sims 4 met Revo verwijderd op de hoogste instelling en weer opnieuw gedownload.
5) Mijn virusscanner uitgezet en de crack opnieuw geplaatst. (Ja, het Bin-mapje staat op de goede plaats en is onder Administratorrechten succesvol vervangen.)
6) Telkens het spel starten wanneer mijn virusscanner uitgeschakeld is.
7) Mijn laptop opnieuw opgestart.

Help, wat kan ik nu nog doen? :vraagteken:


ad 1: Heeft niets met het origin probleem te maken.
ad 2: idem
ad 3: idem
ad 4: idem
ad 5: juiste handeling
ad 6: heeft niets met het probleem te maken
ad 7: Nuttig maar geeft geen oplossing

Origin mag NERGENS ACTIEF aanwezig zijn op je computer.
Kijk dus rechts onder op je taakbalk bij het ^-teken of Origin daar nog staat.
andere oplossingen: zie http://sims-downloads.weebly.com/problemen-origin.html
Ellis223
Gebruiker
Berichten: 5
Lid geworden op: 15 Mar 2015, 15:57
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor Ellis223 » 12 Apr 2016, 20:50

tarac schreef: Origin mag NERGENS ACTIEF aanwezig zijn op je computer.
Kijk dus rechts onder op je taakbalk bij het ^-teken of Origin daar nog staat.
andere oplossingen: zie http://sims-downloads.weebly.com/problemen-origin.html


Dat werkte één keer. Nu, als ik de snelkoppeling op mijn bureaublad aanklik, opent Sims automatisch Origin. Als ik Origin dan afsluit wordt de Sims ook afgesloten.
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4031
Lid geworden op: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor tarac » 12 Apr 2016, 22:15

Ellis223 schreef:
tarac schreef: Origin mag NERGENS ACTIEF aanwezig zijn op je computer.
Kijk dus rechts onder op je taakbalk bij het ^-teken of Origin daar nog staat.
andere oplossingen: zie http://sims-downloads.weebly.com/problemen-origin.html


Dat werkte één keer. Nu, als ik de snelkoppeling op mijn bureaublad aanklik, opent Sims automatisch Origin. Als ik Origin dan afsluit wordt de Sims ook afgesloten.


2 oplossingen:
1. Wanneer je een 64 bits Windows hebt, start je spel dan met het bestand TS4_x64 uit je Bin map.
2. installeer de crack opnieuw (bijna onderaan de pagina)
SimsFreakje
Gebruiker
Berichten: 26
Lid geworden op: 29 Apr 2016, 18:21
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor SimsFreakje » 09 Mei 2016, 22:42

Hallo!

Ook ik heb hetzelfde probleem... origin met revo verwijderd, crack opnieuw geplaatst, virusscanner uitgezet.. open de snelkoppeling van het spel op mijn bureaublad, maar niets helpt, blijf de melding krijgen! Wat moet ik nu doen?

(ik word bang dat er een dag komt dat het onmogelijk is om een gedownloade sims 4 te spelen :huilen: )
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4031
Lid geworden op: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor tarac » 10 Mei 2016, 09:26

SimsFreakje schreef:Hallo!

Ook ik heb hetzelfde probleem... origin met revo verwijderd, crack opnieuw geplaatst, virusscanner uitgezet.. open de snelkoppeling van het spel op mijn bureaublad, maar niets helpt, blijf de melding krijgen! Wat moet ik nu doen?

(ik word bang dat er een dag komt dat het onmogelijk is om een gedownloade sims 4 te spelen :huilen: )


1. Kijk eerst of je een 32 / 64 bits Windows versie hebt.
2. de standaard snelkoppeling is die voor 32-bits
3. crack opnieuw geplaatst ? Waar vandaan ? Download de crack opnieuw en schakel je anti-virus uit vóórdat je het uitpakt en plaatst.

Heb je 64 bits maak dan een nieuwe snelkoppeling van TS4_x64 .exe uit de installatiemap\Game\Bin.
De crack voor de 64 bits wordt niet als virus gezien en dus met rust gelaten door je anti-virus programma
SimsFreakje
Gebruiker
Berichten: 26
Lid geworden op: 29 Apr 2016, 18:21
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor SimsFreakje » 10 Mei 2016, 10:55

tarac schreef:
SimsFreakje schreef:Hallo!

Ook ik heb hetzelfde probleem... origin met revo verwijderd, crack opnieuw geplaatst, virusscanner uitgezet.. open de snelkoppeling van het spel op mijn bureaublad, maar niets helpt, blijf de melding krijgen! Wat moet ik nu doen?

(ik word bang dat er een dag komt dat het onmogelijk is om een gedownloade sims 4 te spelen :huilen: )


1. Kijk eerst of je een 32 / 64 bits Windows versie hebt.
2. de standaard snelkoppeling is die voor 32-bits
3. crack opnieuw geplaatst ? Waar vandaan ? Download de crack opnieuw en schakel je anti-virus uit vóórdat je het uitpakt en plaatst.

Heb je 64 bits maak dan een nieuwe snelkoppeling van TS4_x64 .exe uit de installatiemap\Game\Bin.
De crack voor de 64 bits wordt niet als virus gezien en dus met rust gelaten door je anti-virus programma

Had die crack indd, maar het wil nog steeds niet. Ik denk dat er nog ergens een virusscanner openstaat, zou het daaraan kunnen liggen? We hebben 1 waarvoor we hebben betaald, maar had al 2 verwijderd die er ook op stonden met revo. Zou er nog 1 op kunnen staan?

Ik heb trouwens een 32 bit Windows versie
Gebruikersavatar
Bee
Staflid
Berichten: 3150
Lid geworden op: 17 Nov 2014, 10:14
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor Bee » 10 Mei 2016, 11:03

Als je je virusscanner verwijdert dan neemt Windows Defender het over bij mijn weten.
Het handigst is om de crack toe te voegen aan uitzonderingen in je virusscanner, zodat die niet wordt meegenomen in de scan.
Bij bv AVG is dat heel eenvoudig.
Don't let anybody tell you what you cannot do ...
SimsFreakje
Gebruiker
Berichten: 26
Lid geworden op: 29 Apr 2016, 18:21
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor SimsFreakje » 10 Mei 2016, 11:15

Ik heb mijn virusscanner eerst uitgezet, toen de crack en de sims 4 map toegevoegd aan uitzonderingen maar krijg nog steeds dezelfde mededeling..
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4031
Lid geworden op: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor tarac » 10 Mei 2016, 11:19

Om te controleren of er nog ergens een virusscanner actief is:

1.Plaats de nog ingepakte crack.rar in je installatiemap (C:\Program Files\The Sims 4\Game\Bin)
2. Controleer of er nergens nog Origin of zo open staat
3. Klik met rechts op de ingepakte crack en kies Hier uitpakken.
4. Kies bij de vraag voor overschrijven Ja op Alles.
5. Klik nu razendsnel op het bestand TS4.exe

Zolang een ingepakte crack niet uitgepakt wordt zal je anti-virus er niets mee doen.
Dus probeer je anti-virus te snel af te zijn door ná het uitpakken onmiddellijk op TS4.exe te klikken.

Start je spel nu wel en de volgende keer heb je weer dezelfde problemen, dan is er dus nog steeds een anti-virus aanwezig.
(De meest hardnekkige is Bullguard want die zie je niet).

EDIT: Je installatiemap de Sims 4 of The Sims 4 staat toch hopelijk niet in Program Files - Electronic Arts of in Program Files - Origin Games ?
SimsFreakje
Gebruiker
Berichten: 26
Lid geworden op: 29 Apr 2016, 18:21
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor SimsFreakje » 10 Mei 2016, 11:25

Ik blijf nog steeds dezelfde melding krijgen.. En nee: mijn map staat in C:\Program Files\The Sims 4

Ik weet niet of het er iets mee te maken heeft: maar ik heb wel een keer SimCity op deze computer via origin gekocht, het spel staat er nog wel op.

Oja, en ik heb een keer de proefversie van Sims 4 via origin gedownload.
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4031
Lid geworden op: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor tarac » 10 Mei 2016, 11:34

SimsFreakje schreef:Ik blijf nog steeds dezelfde melding krijgen.. En nee: mijn map staat in C:\Program Files\The Sims 4

Ik weet niet of het er iets mee te maken heeft: maar ik heb wel een keer SimCity op deze computer via origin gekocht, het spel staat er nog wel op.


Nee, dat mag niks uitmaken want je zegt dat je Origin met Revo verwijderd hebt.
Ik hoop wel met Revo op standje 4 (gevorderd) en dat je bij de gevonden registerinstellingen en mappen eerst "Alles selecteren" en daarna "Verwijderen" hebt gekozen want Origin zit héél diep in allerlei bestanden bij Program Data.

Heb je ook op de taakbalk rechts onder gekeken of je ergens een Origin ikoontje ziet ?
Klik ook even op dat ^-teken

EDIT: Je hebt de proefversie van Sims-4 via Origin ?
Heb je die ook met Revo verwijderd ?
Zo niet dan kan het zijn dat de registerinstellingen daar nog steeds naar verwijzen en je dus het verkeerde programma start.
SimsFreakje
Gebruiker
Berichten: 26
Lid geworden op: 29 Apr 2016, 18:21
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor SimsFreakje » 10 Mei 2016, 11:36

Ohnee, heb hem verwijderd op de stand die staat aangevinkt.. dat is dus gemiddeld.. hij staat niet meer op mijn taakbalk.
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4031
Lid geworden op: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor tarac » 10 Mei 2016, 12:14

SimsFreakje schreef:Ohnee, heb hem verwijderd op de stand die staat aangevinkt.. dat is dus gemiddeld.. hij staat niet meer op mijn taakbalk.


Ik vrees dat er maar 1, drastische, oplossing overblijft:

1. Installeer Origin opnieuw.
2. Heb je Origin voor andere spellen nodig, zorg dan in elk geval dat Automatisch opstarten met Windows en Automatisch bijwerken zijn uitgevinkt.
Origin - toepassingsinstellingen

Originuitvinken.PNG

Dus alle vinkjes weg
Heb je het niet nodig dan mag je Origin met Revo verwijderen.

3. Verwijder ALLES van de Sims-4 met Revo, let op komt meerdere keren voor !
4. Controleer of er geen mappen Sims 4 meer staan in Program Files\Electronic Arts of Program Files\Origin Games
5. Installeer de Sims 4 opnieuw.

Bij Revo ALTIJD de hoogste stand kiezen en bij gevonden registerinstellingen en bij gevonden mappen ALTIJD "Alles selecteren" kiezen en pas daarná Verwijderen.
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen te bekijken van dit bericht.
SimsFreakje
Gebruiker
Berichten: 26
Lid geworden op: 29 Apr 2016, 18:21
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor SimsFreakje » 10 Mei 2016, 12:22

Moet ik ook de gedownloade torrents van Sims 4 verwijderen?
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4031
Lid geworden op: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor tarac » 10 Mei 2016, 12:28

SimsFreakje schreef:Moet ik ook de gedownloade torrents van Sims 4 verwijderen?


Nee dat hoeft niet, anders zou je alles ook weer opnieuw moeten downloaden.
Er zit overigens WEL een verschil tussen de torrent-downloads en onze .iso downloads.
Bij de torrents heb je 3 downloads nodig en moet je mapjes kopieren en plakken.
Bij de .iso downloads heb je er slechts 2 nodig en wordt alles keurig voor je geinstalleerd.
Alleen het basisprogramma is hetzelfde.
SimsFreakje
Gebruiker
Berichten: 26
Lid geworden op: 29 Apr 2016, 18:21
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor SimsFreakje » 10 Mei 2016, 12:41

Oke, Sims 4 verwijderd en nu origin opnieuw geïnstalleerd en zoals jij zei dingen afgevinkt. Ben nu de Sims 4 weer aan het installeren!
Dan heb ik de torrents downloads, want ik heb de gewone Sims 4, get to word en get together.
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4031
Lid geworden op: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor tarac » 10 Mei 2016, 12:59

SimsFreakje schreef:Oke, Sims 4 verwijderd en nu origin opnieuw geïnstalleerd en zoals jij zei dingen afgevinkt. Ben nu de Sims 4 weer aan het installeren!
Dan heb ik de torrents downloads, want ik heb de gewone Sims 4, get to word en get together.


In dat geval heb je dus 2 bestanden van de Sims 4 moeten verwijderen met Revo
De Sims 4 en Sims 4 Get to Work
SimsFreakje
Gebruiker
Berichten: 26
Lid geworden op: 29 Apr 2016, 18:21
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor SimsFreakje » 10 Mei 2016, 13:05

Heb ik dan ook iets verkeerd gedaan met installeren, want ik heb nooit een Sims 4 get to work bestand gezien? :rologen:
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4031
Lid geworden op: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor tarac » 10 Mei 2016, 14:43

SimsFreakje schreef:Heb ik dan ook iets verkeerd gedaan met installeren, want ik heb nooit een Sims 4 get to work bestand gezien? :rologen:


Bij de torrents heb je
Basis
Get to Work
Get Together
In Revo kom je dan tegen The Sims 4 en The Sims 4 Get to Work

"Wij" hebben alleen basis en Get Together
en in Revo dus The Sims 4 en The Sims 4 Get Together
SimsFreakje
Gebruiker
Berichten: 26
Lid geworden op: 29 Apr 2016, 18:21
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor SimsFreakje » 10 Mei 2016, 15:32

Ik heb eigenlijk nu ook het idee dat er iets mis is gegaan bij het downloaden, want ik heb geen mogelijkheid om get to work überhaupt te installeren, als ik het bestand uitpak zie ik alleen allemaal mapjes staan en onder game - bin de gewone sims 4.

Terug naar “Sims 4 - Downloaden”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast