Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Hier kan je vragen stellen met betrekking tot het downloaden.
Gebruikersavatar
BanaanZombie
Staflid
Berichten: 2958
Lid geworden op: 16 Nov 2014, 11:40
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor BanaanZombie » 19 Okt 2015, 20:59

tarac schreef:Voor iedereen met Origin problemen:

Je kan 100x een nieuw Bin mapje plaatsen of de crack downloaden, wanneer je McAfee of Norton en waarschijnlijk ook nog andere anti-virus programma's gebruikt, je crack wordt onmiddellijk onschadelijk gemaakt.

Zet je anti-virus uit, download het Bin mapje of de crack opnieuw (je oude downloads zijn waarschijnlijk al onbruikbaar)


DIt kan naast dat origin eraf moet ook nog steeds! Dus heb je dit gedaan?
Music and Love are the most powerful things in the world

When you're with the ones you love, It's not hard to smile. It's hard not to smile
Gebruikersavatar
Bee
Staflid
Berichten: 3194
Lid geworden op: 17 Nov 2014, 10:14
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor Bee » 19 Okt 2015, 21:17

En - niet onbelangrijk - start je PC opnieuw op na het verwijderen van Revo op de hoogste stand en het opschonen van je register.
Don't let anybody tell you what you cannot do ...
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4138
Lid geworden op: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor tarac » 20 Okt 2015, 10:51

Het bestandje RldOrigin.dll wordt door veel anti-virus programma's gezien als een Trojaans Paard en onmiddellijk in quarantaine geplaatst.
Je ziet het bestandje nog wel maar het kan niet meer geopend worden.

1. Schakel je anti-virus even uit
2. Download het bestandje RldOrigin.dll en plaats het in de installatiemap van de Sims 4 - Game - Bin
RldOrigin.dll.rar

3. Klik met rechts op het gedownloade bestand en kies Hier Uitpakken - overschrijf het bestaande RldOrigin.dll
4. Start je spel

Werkt het nu wel goed ?
Laat dan je anti-virus het bestandje RldOrigin.dll accepteren.
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen te bekijken van dit bericht.
Tompoes
Gebruiker
Berichten: 19
Lid geworden op: 24 Nov 2014, 11:26
Contact:

Origin

Berichtdoor Tompoes » 13 Nov 2015, 11:15

Hi!

Ik heb sims 4 gedownload via jullie site en handleiding. Ik heb het een aantal weken gewoon kunnen spelen, maar elke keer als ik hem nu probeer op te starten krijg ik in beeld dat 'Origin momenteel niet loopt. Zorg dat Origin loopt voordat je Sims 4 probeert te spelen.' Ik weet niet hoe dit valt op te lossen? Moet ik mij nu inloggen met een Origin account, want ik kan mij niet herinneren dat ik dit eerder nodig had.

Groetjes
Gebruikersavatar
BanaanZombie
Staflid
Berichten: 2958
Lid geworden op: 16 Nov 2014, 11:40
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor BanaanZombie » 13 Nov 2015, 13:16

Voortaan even de zoekfunctie gebruiken. Hier staat t antwoord
Music and Love are the most powerful things in the world

When you're with the ones you love, It's not hard to smile. It's hard not to smile
Gebruikersavatar
xNathalie
Gebruiker
Berichten: 60
Lid geworden op: 23 Dec 2014, 22:53
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor xNathalie » 23 Nov 2015, 13:32

Hallo.

Ik heb 2 a 3x spelen en nu wou ik hem van de week weer spelen en ik krijg weer de zelfde fout melding als voor heen.
dat ik dus origin moet laten lopen om het spel te kunnen spelen maar ik heb origin niet eens op me laptop en ook niet toen ik hem opnieuw had geinstalleerd.. hoe kan ik dit veranderen want ik ga hem niet elke keer opnieuw installeren

groetjes Nathalie
Gebruikersavatar
Bee
Staflid
Berichten: 3194
Lid geworden op: 17 Nov 2014, 10:14
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor Bee » 23 Nov 2015, 14:28

xNathalie schreef:Hallo.

Ik heb 2 a 3x spelen en nu wou ik hem van de week weer spelen en ik krijg weer de zelfde fout melding als voor heen.
dat ik dus origin moet laten lopen om het spel te kunnen spelen maar ik heb origin niet eens op me laptop en ook niet toen ik hem opnieuw had geinstalleerd.. hoe kan ik dit veranderen want ik ga hem niet elke keer opnieuw installeren

groetjes Nathalie


Als je een paar berichten onder het jouwe kijkt, zie je wat Tarac schrijft over het bestandje RldOrigin.dll
Lees het nog een keer en volg de stappen nauwkeurig op.

Je kunt natuurlijk 100x of meer dingen doen op dezelfde manier en steeds dezelfde foutmelding krijgen.
Je kunt er ook voor kiezen het 1 keer goed te doen, dus eerst lezen en de gegeven informatie nauwkeurig opvolgen.
Don't let anybody tell you what you cannot do ...
Gebruikersavatar
xNathalie
Gebruiker
Berichten: 60
Lid geworden op: 23 Dec 2014, 22:53
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor xNathalie » 23 Nov 2015, 15:48

Bee schreef:
xNathalie schreef:Hallo.

Ik heb 2 a 3x spelen en nu wou ik hem van de week weer spelen en ik krijg weer de zelfde fout melding als voor heen.
dat ik dus origin moet laten lopen om het spel te kunnen spelen maar ik heb origin niet eens op me laptop en ook niet toen ik hem opnieuw had geinstalleerd.. hoe kan ik dit veranderen want ik ga hem niet elke keer opnieuw installeren

groetjes Nathalie


Als je een paar berichten onder het jouwe kijkt, zie je wat Tarac schrijft over het bestandje RldOrigin.dll
Lees het nog een keer en volg de stappen nauwkeurig op.

Je kunt natuurlijk 100x of meer dingen doen op dezelfde manier en steeds dezelfde foutmelding krijgen.
Je kunt er ook voor kiezen het 1 keer goed te doen, dus eerst lezen en de gegeven informatie nauwkeurig opvolgen.


En dat heb ik ook al geprobeerd maar nog steeds het zelfde probleem..
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4138
Lid geworden op: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor tarac » 23 Nov 2015, 16:01

Beste xNathalie
Het Origin probleem komt alléén voor wanneer:
1. De crack niet juist geplaatst is
2. De crack onschadelijk gemaakt is door je anti-virus.
3. Je Origin je spel hebt laten updaten.

Controleer het volgende:
Klik met rechts op de snelkoppeling van de Sims 4 op je bureaublad
Kies Eigenschappen
Dan zie je in het venstertje van Doel b.v. dit staan: "C:\Program Files (x86)\The Sims 4\Game\Bin\TS4.exe"
Dat pad moet je dan volgen, zoals hier boven, maar dat kan bij jou anders zijn, C - Program Files(x86) - The Sims 4 - Game - Bin, dus volg het pad wat jij in het venster Doel ziet tot aan TS4.exe. In het mapje Bin moet je dus de crack plaatsen.
Dus staat er bij jou X:\holladijee\The sims 93\Game\Bin\Ts4.exe, dan moet je dat pad stomweg volgen tot en met Bin
nthl20
Gebruiker
Berichten: 12
Lid geworden op: 21 Feb 2015, 19:03
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor nthl20 » 13 Dec 2015, 15:24

Hoi!
Misschien iemand die mij kan helpen? Ik heb daarnet het Holiday Pack gedownload en geïnstalleerd. Ik heb toen de twee bestanden uit de Crack map (van Holiday) overgezet in de Bin map van de Sims 4. Nu probeer ik het spel te starten, maar krijg ik dit als melding:
Wat kan ik doen?
Alvast bedankt! :)
(sorry als dit in het verkeerde topic staat!)
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen te bekijken van dit bericht.
Gebruikersavatar
BanaanZombie
Staflid
Berichten: 2958
Lid geworden op: 16 Nov 2014, 11:40
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor BanaanZombie » 13 Dec 2015, 16:49

Heb je Beleef het samen ook? Want dan moet je de crack juist NIET plaatsen
Music and Love are the most powerful things in the world

When you're with the ones you love, It's not hard to smile. It's hard not to smile
nthl20
Gebruiker
Berichten: 12
Lid geworden op: 21 Feb 2015, 19:03
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor nthl20 » 13 Dec 2015, 16:51

Nee die heb ik nog niet, ben die nu aan het downloaden vanuit Mega. Of kan ik het Holiday pack verwijderen en dan weer de oude crack van Spa, Keuken en Patio in de Bin map zetten?
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4138
Lid geworden op: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor tarac » 13 Dec 2015, 17:21

nthl20 schreef:Nee die heb ik nog niet, ben die nu aan het downloaden vanuit Mega. Of kan ik het Holiday pack verwijderen en dan weer de oude crack van Spa, Keuken en Patio in de Bin map zetten?


De nieuwe "Beleef het Samen" overschrijft toch weer alles van de "Spa-Keuken-Patio" dus verwijderen is niet noodzakelijk.
nthl20
Gebruiker
Berichten: 12
Lid geworden op: 21 Feb 2015, 19:03
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor nthl20 » 13 Dec 2015, 17:57

tarac schreef:De nieuwe "Beleef het Samen" overschrijft toch weer alles van de "Spa-Keuken-Patio" dus verwijderen is niet noodzakelijk.


Oke de Sims doet het nu weer (t/m Spa-Keuken-Patio). Heb nu dus het Holiday pakket nog niet geïnstalleerd. In welke volgorde kan ik nu het beste installeren (1. Holiday 2. Beleef het samen / 1. Beleef het samen 2. Holiday) en bij welke van de twee moet ik de bestanden uit Crack wel/niet overplaatsen in de Bin map van de Sims 4.

Alvast bedankt weer! :normalelach:
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4138
Lid geworden op: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor tarac » 13 Dec 2015, 18:26

De volgorde is:
1. Basisspel
2. Holiday (zit ook in Beleef het Samen)
3. Spa-Keuken-Patio (maar kan nu worden overgeslagen sinds Beleef het Samen)
4. Beleef het Samen

Je kan Holiday niet NA Spa-Keuken-Patio of NA Beleef het samen installeren.


Je moet steeds de crack plaatsen van het hoogste geinstalleerde spel.
nthl20
Gebruiker
Berichten: 12
Lid geworden op: 21 Feb 2015, 19:03
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor nthl20 » 13 Dec 2015, 19:51

tarac schreef:De volgorde is:
1. Basisspel
2. Holiday
3. Spa-Keuken-Patio (maar kan nu worden overgeslagen sinds Beleef het Samen)
4. Beleef het Samen

Je kan Holiday niet NA Spa-Keuken-Patio of NA Beleef het samen installeren.


Je moet steeds de crack plaatsen van het hoogste geinstalleerde spel.


yess hij doet het! Bedankt! :D
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4138
Lid geworden op: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor tarac » 14 Dec 2015, 22:00

Sinds Reloaded de uitbreiding Get Together heeft gecracked is de volgorde van installeren nog makkelijker gemaakt.
je hebt alleen nog het basisspel en Get Together nodig en dan heb je alles van wat er tot nu toe voor de Sims-4 is geproduceerd.

Dit zit allemaal in Get Together van Reloaded:

FP01 - Feestdagen (Holidaypack)
EP01 - Aan Het Werk
EP02 - Get Together
GP01 - In de Natuur
GP02 - Spa-dag (Wellness)
SP01 - Luxe Feestaccessoires
SP02 - Perfect Patio accessoires
SP03 - Luxe Keuken Accessoires
SP04 - Griezelige Accessoires (Spooky)
dustyx
Gebruiker
Berichten: 2
Lid geworden op: 08 Dec 2014, 12:30
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor dustyx » 16 Dec 2015, 19:35

Ik had precies dezelfde melding en ik kreeg het maar niet weg.
Wat bij mij werkte was om Origin HELEMAAL te sluiten. Niet aanmelden en zorgen dat het hele programma afgesloten is.
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4138
Lid geworden op: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor tarac » 16 Dec 2015, 21:05

dustyx schreef:Ik had precies dezelfde melding en ik kreeg het maar niet weg.
Wat bij mij werkte was om Origin HELEMAAL te sluiten. Niet aanmelden en zorgen dat het hele programma afgesloten is.


Er zijn 2 verschillende soorten downloads in omloop:
1. de versie van Reloaded (en ook van onze site) in de vorm van een iso, met setup en een crack
2. een versie in de vorm van een winrar bestand waarbij de crack al is ingebouwd en alle mappen vanuit de download naar de installatiemap moeten worden gekopieerd.

In die laatste versie is het een vereiste dat Origin op geen enkele manier geopend mag zijn.
Tevens MOET je installatiemap in Program Files(x86) zitten
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4138
Lid geworden op: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor tarac » 23 Dec 2015, 21:30

Na installatie van Get Together (Beleef het Samen) van Reloaded mag Origin wel aanwezig zijn op je computer, maar NIET geopend.
Wanneer Origin actief is zal je spel niet eens opstarten of zelfs een foutmelding geven.
Gebruikersavatar
ElvisFannetjeh
Gebruiker
Berichten: 354
Lid geworden op: 22 Nov 2014, 21:25
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor ElvisFannetjeh » 24 Dec 2015, 14:48

tarac schreef:
dustyx schreef:Ik had precies dezelfde melding en ik kreeg het maar niet weg.
Wat bij mij werkte was om Origin HELEMAAL te sluiten. Niet aanmelden en zorgen dat het hele programma afgesloten is.


Er zijn 2 verschillende soorten downloads in omloop:
1. de versie van Reloaded (en ook van onze site) in de vorm van een iso, met setup en een crack
2. een versie in de vorm van een winrar bestand waarbij de crack al is ingebouwd en alle mappen vanuit de download naar de installatiemap moeten worden gekopieerd.

In die laatste versie is het een vereiste dat Origin op geen enkele manier geopend mag zijn.
Tevens MOET je installatiemap in Program Files(x86) zitten


De installatiemap zit in Program Files(x86). Ik gebruik de versie van Reloaded in de vorm van een iso met setup en een crack.
Origin is op geen enkele manier geopend, maar wel aanwezig op de laptop.
Virusscanner (McAfee) is uitgeschakeld (zowel realtime als firewall) en toch krijg ik de foutmelding dat het spel niet kan opgestart worden omdat origin niet geopend is.
Kan iemand helpen, a.u.b.?
Afbeelding
Gebruikersavatar
BanaanZombie
Staflid
Berichten: 2958
Lid geworden op: 16 Nov 2014, 11:40
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor BanaanZombie » 24 Dec 2015, 14:59

Dan is of de crack niet goed geplaatst of er is toxh een virusscanner die tegen werkt, of de crack is al onschadelijk gemaakt voordat jij je scanners uitzette
Music and Love are the most powerful things in the world

When you're with the ones you love, It's not hard to smile. It's hard not to smile
Gebruikersavatar
ElvisFannetjeh
Gebruiker
Berichten: 354
Lid geworden op: 22 Nov 2014, 21:25
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor ElvisFannetjeh » 24 Dec 2015, 15:02

BanaanZombie schreef:Dan is of de crack niet goed geplaatst of er is toxh een virusscanner die tegen werkt, of de crack is al onschadelijk gemaakt voordat jij je scanners uitzette


Edit2:
Crack niet goed geplaatst
Het moet toch in de installatiemap: C:\Program Files (x86)\The Sims 4 Reloaded\The Sims 4\Game\Bin
Of moet die ergens anders geplaatst worden?

Windows defender is alleszins uitgeschakeld.
Ik zal de PC opnieuw opstarten, McAfee uitschakelen, crack bestanden opnieuw plaatsen en nog eens proberen.
En dan hier het resultaat posten.

Edit:
Nog steeds exact hetzelfde probleem, maar zou dit de oplossing kunnen zijn?: http://www.simsforum.tarac.nl/viewtopic.php?f=54&t=1514
Volgens mij is TS4 het enige dat ik heb van Origin, dus het kan misschien wel lukken door het verwijderen van Origin met Revo.
Afbeelding
Gebruikersavatar
BanaanZombie
Staflid
Berichten: 2958
Lid geworden op: 16 Nov 2014, 11:40
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor BanaanZombie » 24 Dec 2015, 16:45

Proberen kan geen kwaad! Locatie van de crack is ing goed. En ik gok dat je wel kiest voor verplaatsen en vervangen?
Music and Love are the most powerful things in the world

When you're with the ones you love, It's not hard to smile. It's hard not to smile
Gebruikersavatar
ElvisFannetjeh
Gebruiker
Berichten: 354
Lid geworden op: 22 Nov 2014, 21:25
Contact:

Re: Initialisatiefout bij opstarten / Origin loopt momenteel niet

Berichtdoor ElvisFannetjeh » 24 Dec 2015, 16:51

BanaanZombie schreef:Proberen kan geen kwaad! Locatie van de crack is ing goed. En ik gok dat je wel kiest voor verplaatsen en vervangen?



Origin met Revo verwijderd, crack opnieuw geplaatst enz,.. maar steeds hetzelfde probleem.
Ik kies voor kopiëren en vervangen. Zou dat het probleem zijn dat die bestanden ook nog op een andere plaats bewaard worden?
Afbeelding

Terug naar “Sims 4 - Downloaden”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast