Huizen downloaden zonder galerij

Hier kan je vragen stellen met betrekking tot het downloaden.
Myrthexgeerligs
Gebruiker
Berichten: 60
Lid geworden op: 27 Dec 2014, 13:36
Contact:

Huizen downloaden zonder galerij

Berichtdoor Myrthexgeerligs » 02 Feb 2017, 11:46

Hallo,

Ik heb alle Sims 4 spellen gedownload, en kan dus geen gebruik maken van de galerij. Wel wil ik erg graag huizen van bijv. sites als thesimsresource downloaden, maar wanneer ik die huizen download en ze in mijn tray map stop, verschijnen die huizen de ene keer wel in mijn bibliotheek en de andere keer niet. Weet iemand waar dit aan kan liggen?
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 3933
Lid geworden op: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Re: Huizen downloaden zonder galerij

Berichtdoor tarac » 02 Feb 2017, 18:43

Dat hangt af van de versie waar ze mee gemaakt zijn.
De downloads van de sims-spellen hebben momenteel versie 1.25.
Zijn de door jou gewenste downloads met versie 1.26 gemaakt dan komen ze niet in je spel.
Myrthexgeerligs
Gebruiker
Berichten: 60
Lid geworden op: 27 Dec 2014, 13:36
Contact:

Re: Huizen downloaden zonder galerij

Berichtdoor Myrthexgeerligs » 02 Feb 2017, 19:35

tarac schreef:Dat hangt af van de versie waar ze mee gemaakt zijn.
De downloads van de sims-spellen hebben momenteel versie 1.25.
Zijn de door jou gewenste downloads met versie 1.26 gemaakt dan komen ze niet in je spel.

Ah oké, bedankt! Kan het verder niet te maken hebben met de CC die bij bepaalde huizen wordt gebruikt?
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 3933
Lid geworden op: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Re: Huizen downloaden zonder galerij

Berichtdoor tarac » 02 Feb 2017, 20:23

Myrthexgeerligs schreef:
tarac schreef:Dat hangt af van de versie waar ze mee gemaakt zijn.
De downloads van de sims-spellen hebben momenteel versie 1.25.
Zijn de door jou gewenste downloads met versie 1.26 gemaakt dan komen ze niet in je spel.

Ah oké, bedankt! Kan het verder niet te maken hebben met de CC die bij bepaalde huizen wordt gebruikt?


In dat geval krijg je een melding dat bepaalde items niet geladen kunnen worden.
Gebruikersavatar
Bee
Staflid
Berichten: 3085
Lid geworden op: 17 Nov 2014, 10:14
Contact:

Re: Huizen downloaden zonder galerij

Berichtdoor Bee » 02 Feb 2017, 20:37

Myrthexgeerligs schreef:Hallo,

Ik heb alle Sims 4 spellen gedownload, en kan dus geen gebruik maken van de galerij. Wel wil ik erg graag huizen van bijv. sites als thesimsresource downloaden, maar wanneer ik die huizen download en ze in mijn tray map stop, verschijnen die huizen de ene keer wel in mijn bibliotheek en de andere keer niet. Weet iemand waar dit aan kan liggen?


Zorg er wel voor dat je instellingen goed staan:
Afbeelding

Afbeelding
Don't let anybody tell you what you cannot do ...
Gebruikersavatar
Bee
Staflid
Berichten: 3085
Lid geworden op: 17 Nov 2014, 10:14
Contact:

Re: Huizen downloaden zonder galerij

Berichtdoor Bee » 02 Feb 2017, 20:40

Myrthexgeerligs schreef:Kan het verder niet te maken hebben met de CC die bij bepaalde huizen wordt gebruikt?


Meestal staat het er bij vermeld welke CC er gebruikt is. Het handigst is het dan om die erbij te downloaden zodat je het complete huis krijgt in je spel. Als alle CC al in de download zit zou het er ook bij moeten staan.
Don't let anybody tell you what you cannot do ...
Myrthexgeerligs
Gebruiker
Berichten: 60
Lid geworden op: 27 Dec 2014, 13:36
Contact:

Re: Huizen downloaden zonder galerij

Berichtdoor Myrthexgeerligs » 02 Feb 2017, 21:02

Bee schreef:
Myrthexgeerligs schreef:Kan het verder niet te maken hebben met de CC die bij bepaalde huizen wordt gebruikt?


Meestal staat het er bij vermeld welke CC er gebruikt is. Het handigst is het dan om die erbij te downloaden zodat je het complete huis krijgt in je spel. Als alle CC al in de download zit zou het er ook bij moeten staan.


Daar zal ik op letten de volgende keer, bedankt voor je hulp!
Melanie_19
Gebruiker
Berichten: 7
Lid geworden op: 13 Dec 2017, 22:40
Contact:

Re: Huizen downloaden zonder galerij

Berichtdoor Melanie_19 » 30 Dec 2017, 14:46

Hoi allemaal,

Ik probeer ook gedownloade huizen toe te voegen. Helaas komen ze er niet in..Bovenstaande instellingen aangepast, opnieuw opgestart maar helaas.
Huizen gedownload via thesimsresourc.com uitgepakt met winrar. en dan de bestandjes in electronic arts, Mods geplakt.
Heb ook rare bestandjes, zijn er vaak zo ongeveer 6 en zijn zo : 0x00000000!0x0a9f010706d40cb3.blueprint
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 3933
Lid geworden op: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Re: Huizen downloaden zonder galerij

Berichtdoor tarac » 30 Dec 2017, 15:26

Melanie_19 schreef:Hoi allemaal,

Ik probeer ook gedownloade huizen toe te voegen. Helaas komen ze er niet in..Bovenstaande instellingen aangepast, opnieuw opgestart maar helaas.
Huizen gedownload via thesimsresourc.com uitgepakt met winrar. en dan de bestandjes in electronic arts, Mods geplakt.
Heb ook rare bestandjes, zijn er vaak zo ongeveer 6 en zijn zo : 0x00000000!0x0a9f010706d40cb3.blueprint


Een .blueprint is een (onderdeel) van een huis/kavel
Melanie_19
Gebruiker
Berichten: 7
Lid geworden op: 13 Dec 2017, 22:40
Contact:

Re: Huizen downloaden zonder galerij

Berichtdoor Melanie_19 » 30 Dec 2017, 16:53

tarac schreef:
Melanie_19 schreef:Hoi allemaal,

Ik probeer ook gedownloade huizen toe te voegen. Helaas komen ze er niet in..Bovenstaande instellingen aangepast, opnieuw opgestart maar helaas.
Huizen gedownload via thesimsresourc.com uitgepakt met winrar. en dan de bestandjes in electronic arts, Mods geplakt.
Heb ook rare bestandjes, zijn er vaak zo ongeveer 6 en zijn zo : 0x00000000!0x0a9f010706d40cb3.blueprint


Een .blueprint is een (onderdeel) van een huis/kavel


Vreemd.. klik toch echt het hele huis aan :lol:
Gebruikersavatar
Bee
Staflid
Berichten: 3085
Lid geworden op: 17 Nov 2014, 10:14
Contact:

Re: Huizen downloaden zonder galerij

Berichtdoor Bee » 30 Dec 2017, 19:19

Melanie_19 schreef:Hoi allemaal,

Ik probeer ook gedownloade huizen toe te voegen. Helaas komen ze er niet in..Bovenstaande instellingen aangepast, opnieuw opgestart maar helaas.
Huizen gedownload via thesimsresourc.com uitgepakt met winrar. en dan de bestandjes in electronic arts, Mods geplakt.
Heb ook rare bestandjes, zijn er vaak zo ongeveer 6 en zijn zo : 0x00000000!0x0a9f010706d40cb3.blueprint


Ja, en daar gaat het fout.
Voor 1 huis heb je inderdaad meerdere van die rare bestandjes nodig, maar je moet ze dus NIET in de map Mods zetten maar in de map: Tray!!

Zie ook onze leuke Uitwisseling met handleiding :)
Don't let anybody tell you what you cannot do ...

Terug naar “Sims 4 - Downloaden”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast