Moeilijk te vertellen maar errors/windows

Hier kan je technische vragen stellen.
Gebruikersavatar
OriginalName
Gebruiker
Berichten: 20
Lid geworden op: 17 Mar 2018, 11:15
Contact:

Moeilijk te vertellen maar errors/windows

Berichtdoor OriginalName » 17 Mar 2018, 11:46

Hoi, als ik mijn sims 3 opstart op elke manier krijg ik 2 windows.
Een window zegt dan (screenshot 1) (heeft met ZLorigin iets te maken) maar als ik op ok klik op screenshot 1 sluit mijn sims af
ik hoef niet persé op ok te klikken.
Maar als ik op de andere window verder klik (Screenshot 2) dan zie ik de laad scherm (niet de intro door een mod) nou als ik op mijn save klik
dan gaat hij laden en dan ben ik in de save/game/wereld. Alle namen van de sims heten gameplay/(nog veel meer tekst) behalve mijn familie en
de personen daar ik mee heb gewoond. Kan ik deze errors/tekst weg halen op een of andere manier en nog mijn wereld/game/save normaal laten werken hopelijk heb ik het duidelijk verteld.

Screenshot 1: https://imgur.com/a/kpzGz
Screenshot 2: https://imgur.com/a/AJ06G
Hoi, Ik ben OriginalName
Gebruikersavatar
Bee
Staflid
Berichten: 3179
Lid geworden op: 17 Nov 2014, 10:14
Contact:

Re: Moeilijk te vertellen maar errors/windows

Berichtdoor Bee » 17 Mar 2018, 12:22

Dit ziet er niet best uit en gaat ook niet meer goedkomen.
Ik zou zeggen verwijder alles van sims 3 met Revo Uninstaller (op de hoogste stand) en download de gewone downloads van Sims 3.
Hier kun je ze vinden.
Don't let anybody tell you what you cannot do ...
Gebruikersavatar
OriginalName
Gebruiker
Berichten: 20
Lid geworden op: 17 Mar 2018, 11:15
Contact:

Re: Moeilijk te vertellen maar errors/windows

Berichtdoor OriginalName » 17 Mar 2018, 12:24

Bee schreef:Dit ziet er niet best uit en gaat ook niet meer goedkomen.
Ik zou zeggen verwijder alles van sims 3 met Revo Uninstaller (op de hoogste stand) en download de gewone downloads van Sims 3.
Hier kun je ze vinden.

kan ik teminste mijn sims backuppen? en hoe?
Hoi, Ik ben OriginalName
Gebruikersavatar
Bee
Staflid
Berichten: 3179
Lid geworden op: 17 Nov 2014, 10:14
Contact:

Re: Moeilijk te vertellen maar errors/windows

Berichtdoor Bee » 17 Mar 2018, 12:33

OriginalName schreef:
Bee schreef:Dit ziet er niet best uit en gaat ook niet meer goedkomen.
Ik zou zeggen verwijder alles van sims 3 met Revo Uninstaller (op de hoogste stand) en download de gewone downloads van Sims 3.
Hier kun je ze vinden.

kan ik teminste mijn sims backuppen? en hoe?


Je spel staat in C:/Documenten/Electronic Arts/De sims 3
Deze map kun je even bewaren.
Maar ik vrees dat er fouten in staan. Je kunt proberen om die naderhand weer terug te zetten.
Don't let anybody tell you what you cannot do ...
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4110
Lid geworden op: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Re: Moeilijk te vertellen maar errors/windows

Berichtdoor tarac » 17 Mar 2018, 12:55

Als je ZLOrigin gebruikt kun je die ook je spel laten repareren.
Gebruikersavatar
OriginalName
Gebruiker
Berichten: 20
Lid geworden op: 17 Mar 2018, 11:15
Contact:

Re: Moeilijk te vertellen maar errors/windows

Berichtdoor OriginalName » 17 Mar 2018, 13:15

tarac schreef:Als je ZLOrigin gebruikt kun je die ook je spel laten repareren.

Oh umm een beetje laat maar goeie tip
Hoi, Ik ben OriginalName
Gebruikersavatar
OriginalName
Gebruiker
Berichten: 20
Lid geworden op: 17 Mar 2018, 11:15
Contact:

Re: Moeilijk te vertellen maar errors/windows

Berichtdoor OriginalName » 17 Mar 2018, 14:27

Bee schreef:
OriginalName schreef:
Bee schreef:Dit ziet er niet best uit en gaat ook niet meer goedkomen.
Ik zou zeggen verwijder alles van sims 3 met Revo Uninstaller (op de hoogste stand) en download de gewone downloads van Sims 3.
Hier kun je ze vinden.

kan ik teminste mijn sims backuppen? en hoe?


Je spel staat in C:/Documenten/Electronic Arts/De sims 3
Deze map kun je even bewaren.
Maar ik vrees dat er fouten in staan. Je kunt proberen om die naderhand weer terug te zetten.

Ik heb alles klaar krijg de zelfde error van screenshot 2 dus het ligt aan de de sims 3 map
Hoi, Ik ben OriginalName
Gebruikersavatar
OriginalName
Gebruiker
Berichten: 20
Lid geworden op: 17 Mar 2018, 11:15
Contact:

Re: Moeilijk te vertellen maar errors/windows

Berichtdoor OriginalName » 17 Mar 2018, 14:32

Bee schreef:
OriginalName schreef:
Bee schreef:Dit ziet er niet best uit en gaat ook niet meer goedkomen.
Ik zou zeggen verwijder alles van sims 3 met Revo Uninstaller (op de hoogste stand) en download de gewone downloads van Sims 3.
Hier kun je ze vinden.

kan ik teminste mijn sims backuppen? en hoe?


Je spel staat in C:/Documenten/Electronic Arts/De sims 3
Deze map kun je even bewaren.
Maar ik vrees dat er fouten in staan. Je kunt proberen om die naderhand weer terug te zetten.

Het lag aan de mods voor screenshot 2 ik heb alle script mods eruit gezet en alles werkt nu specifiek kijken
Hoi, Ik ben OriginalName
Gebruikersavatar
Bee
Staflid
Berichten: 3179
Lid geworden op: 17 Nov 2014, 10:14
Contact:

Re: Moeilijk te vertellen maar errors/windows

Berichtdoor Bee » 17 Mar 2018, 15:05

In dat geval, één van de eerste dingen die je moet doen is altijd je Mods uitschakelen als je spel niet werkt. (Ik ging er eigenlijk vanuit dat je dat al gedaan had!!)

Als dat niet helpt, dan maak je een nieuwe sims 3 map door de oude even te hernoemen naar bv De Sims 3_oud. Start je dan je spel weer op dan wordt er automatisch een nieuwe Sims 3 map aangemaakt. Zijn de problemen dan weg dan weet je sowieso dat er iets mis was in de oude map.

Kijk ook even hier voor meer informatie nieuwe simsmap en hoe je je spelgegevens weer terugkrijgt.
Don't let anybody tell you what you cannot do ...
Gebruikersavatar
OriginalName
Gebruiker
Berichten: 20
Lid geworden op: 17 Mar 2018, 11:15
Contact:

Re: Moeilijk te vertellen maar errors/windows

Berichtdoor OriginalName » 17 Mar 2018, 15:29

Bee schreef:In dat geval, één van de eerste dingen die je moet doen is altijd je Mods uitschakelen als je spel niet werkt. (Ik ging er eigenlijk vanuit dat je dat al gedaan had!!)

Als dat niet helpt, dan maak je een nieuwe sims 3 map door de oude even te hernoemen naar bv De Sims 3_oud. Start je dan je spel weer op dan wordt er automatisch een nieuwe Sims 3 map aangemaakt. Zijn de problemen dan weg dan weet je sowieso dat er iets mis was in de oude map.

Kijk ook even hier voor meer informatie nieuwe simsmap en hoe je je spelgegevens weer terugkrijgt.

OH god dat was verschikkelijk om alle mods der in en der uit te doen de mods die niet werkte
[lesbisim] Juice to Alcohol Mod (waarom heb ik deze mod)
Abductor_1.0.9a (voor alien sims)
Zerbu - Ultimate Careers (raar is wel een goeie mod)
Arsil_ToddlersExtraActivities_CrayonProp_byNausAllien (alle andere versie's werkte wel maar deze niet)
Ja ik heb dat al gedaan en in de zlorigin versie kon je gewoon packs uit zetten hoe kan ik dat bij deze versie ook doen?
oh nee het is nog niet klaar
Hoi, Ik ben OriginalName
Gebruikersavatar
Bee
Staflid
Berichten: 3179
Lid geworden op: 17 Nov 2014, 10:14
Contact:

Re: Moeilijk te vertellen maar errors/windows

Berichtdoor Bee » 17 Mar 2018, 15:44

Je kunt wel packs uitzetten in deze versie maar dan zul je eerst de laatste update moeten doen, 1.69. Een nadeel hieraan is dat je daarna ALLEEN nog maar via Origin je spel kunt spelen. Voor je downloads heeft dit verder geen effect.
Don't let anybody tell you what you cannot do ...
Gebruikersavatar
OriginalName
Gebruiker
Berichten: 20
Lid geworden op: 17 Mar 2018, 11:15
Contact:

Re: Moeilijk te vertellen maar errors/windows

Berichtdoor OriginalName » 17 Mar 2018, 15:46

Bee schreef:Je kunt wel packs uitzetten in deze versie maar dan zul je eerst de laatste update moeten doen, 1.69. Een nadeel hieraan is dat je daarna ALLEEN nog maar via Origin je spel kunt spelen. Voor je downloads heeft dit verder geen effect.

Maar zijn er mods die specifiek alleeen op die versie doen? En hoe kan ik meldingen krijgen als ik een bericht krijg of iemand citeert me. En ik zie ook dat een paar nraas mod het zijn.
Laatst gewijzigd door OriginalName op 17 Mar 2018, 15:48, 1 keer totaal gewijzigd.
Hoi, Ik ben OriginalName
Gebruikersavatar
Bee
Staflid
Berichten: 3179
Lid geworden op: 17 Nov 2014, 10:14
Contact:

Re: Moeilijk te vertellen maar errors/windows

Berichtdoor Bee » 17 Mar 2018, 15:47

Geen idee. Dan zou je even moeten kijken bij die mods of het nog werkt bij patch 1.69.

Bij je profiel kun je je voorkeuren voor het forum aanpassen.
NRaas heeft updates voor de meeste patchlevels!
Don't let anybody tell you what you cannot do ...
Gebruikersavatar
OriginalName
Gebruiker
Berichten: 20
Lid geworden op: 17 Mar 2018, 11:15
Contact:

Re: Moeilijk te vertellen maar errors/windows

Berichtdoor OriginalName » 17 Mar 2018, 15:56

Bee schreef:Geen idee. Dan zou je even moeten kijken bij die mods of het nog werkt bij patch 1.69.

Bij je profiel kun je je voorkeuren voor het forum aanpassen.
NRaas heeft updates voor de meeste patchlevels!

Ik kan wel iets vinden over berichten maar ik moet de hele tijd pagina refreshen is er een manier om berichten in beel de krijgen?
Hoi, Ik ben OriginalName
Gebruikersavatar
Bee
Staflid
Berichten: 3179
Lid geworden op: 17 Nov 2014, 10:14
Contact:

Re: Moeilijk te vertellen maar errors/windows

Berichtdoor Bee » 17 Mar 2018, 16:00

OriginalName schreef:Ik kan wel iets vinden over berichten maar ik moet de hele tijd pagina refreshen is er een manier om berichten in beel de krijgen?


Ga naar je profiel (rechts bovenaan kun je ook klikken op je profiel en kun je rechtstreeks naar je gebruikerspaneel)
Klik op 'wijzig profiel' bovenaan
Ga naar de tab 'Forumvoorkeuren'
Je kunt daar van allerlei vinkjes aan of uitzetten
Links in het menu kun je ook je notificatie opties wijzigen

Zelf heb ik ook in mijn browser een snelkoppeling staan naar het forum, dat is makkelijker met verversen .. :tong:
Don't let anybody tell you what you cannot do ...

Terug naar “Sims 3 - Technisch”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast