NRaas MasterController?

Hier kan je tips en cheats delen met andere gebruikers.
Gebruikersavatar
Pomerani
Gebruiker
Berichten: 353
Lid geworden op: 16 nov 2014, 14:56
Contacteer:

NRaas MasterController?

Bericht door Pomerani » 22 nov 2014, 15:45

Is het aan te raden om de NRaas MasterController te downloaden? Er staan zoveel dingen wat je ermee kan, maar echt overzichtelijk en duidelijk is het niet.

http://nraas.wikispaces.com/MasterContr ... teractions

Ik zoek iets waarmee je een Sim kan laten verouderen, want een peutersim wil dat maar niet doen en het CAS-scherm loopt daarvan steeds vast.
~ Soy la puta ama ~
Gebruikersavatar
xJessica
Oud-staflid
Berichten: 529
Lid geworden op: 16 nov 2014, 10:34
Contacteer:

Re: NRaas MasterController?

Bericht door xJessica » 22 nov 2014, 15:47

Verouderen kan volgens mij ook door de cheat Testingcheatsenabled true in te vullen, dan met shift ingedrukt op de peuter te klikken en dan kiezen voor verouderen
Not all monsters do monstrous things
Gebruikersavatar
Pomerani
Gebruiker
Berichten: 353
Lid geworden op: 16 nov 2014, 14:56
Contacteer:

Re: NRaas MasterController?

Bericht door Pomerani » 22 nov 2014, 15:50

xJessica schreef:Verouderen kan volgens mij ook door de cheat Testingcheatsenabled true in te vullen, dan met shift ingedrukt op de peuter te klikken en dan kiezen voor verouderen
Dat werkt helaas ook niet. Dan krijg ik een melding ''Sim is jarig!''. Maar dan gebeurt er niks.
~ Soy la puta ama ~
Gebruikersavatar
Bee
Staflid
Berichten: 3222
Lid geworden op: 17 nov 2014, 10:14
Contacteer:

Re: NRaas MasterController?

Bericht door Bee » 22 nov 2014, 16:06

Dan is het misschien onderbroken net terwijl hij al op het punt stond op te groeien ...
Even verhuizen via stad bewerken - kavel verplaatsen en weer terug - familie weer in huis zetten

Je krijgt dan een grondige reset dus misschien dat dat ook voor dit probleem helpt
Don't let anybody tell you what you cannot do ...
Gebruikersavatar
Pomerani
Gebruiker
Berichten: 353
Lid geworden op: 16 nov 2014, 14:56
Contacteer:

Re: NRaas MasterController?

Bericht door Pomerani » 22 nov 2014, 16:11

Moet ik zeker ook weer het huis opnieuw inrichten omdat al die spullen weggaan?
~ Soy la puta ama ~
Gebruikersavatar
Bee
Staflid
Berichten: 3222
Lid geworden op: 17 nov 2014, 10:14
Contacteer:

Re: NRaas MasterController?

Bericht door Bee » 22 nov 2014, 16:14

Pomerani schreef:Moet ik zeker ook weer het huis opnieuw inrichten omdat al die spullen weggaan?
Nee hoor!
Bij sims 3 blijft het huis gewoon in tact. Als je je familie via de telefoon verhuist blijven zelfs hun wensen bestaan.
Zodra ze weg zijn ga je naar stad bewerken en verplaatst het kavel naar een evengroot kavel. Daarna weer terug naar het oude kavel. En je kunt je familie weer terug verhuizen :)
Don't let anybody tell you what you cannot do ...
Gebruikersavatar
Pomerani
Gebruiker
Berichten: 353
Lid geworden op: 16 nov 2014, 14:56
Contacteer:

Re: NRaas MasterController?

Bericht door Pomerani » 22 nov 2014, 16:18

Oke, maar hoe moet ik nou verhuizen? Via telefoon of Stad bewerken?
~ Soy la puta ama ~
Gebruikersavatar
Bee
Staflid
Berichten: 3222
Lid geworden op: 17 nov 2014, 10:14
Contacteer:

Re: NRaas MasterController?

Bericht door Bee » 22 nov 2014, 16:20

Pomerani schreef:Oke, maar hoe moet ik nou verhuizen? Via telefoon of Stad bewerken?
Dat kan allebei. Maar als je je wensen wilt behouden kun je het beter gewoon via de telefoon doen.
Via Stad Bewerken wordt dat namelijk gereset ..
Don't let anybody tell you what you cannot do ...
Gebruikersavatar
Pomerani
Gebruiker
Berichten: 353
Lid geworden op: 16 nov 2014, 14:56
Contacteer:

Re: NRaas MasterController?

Bericht door Pomerani » 22 nov 2014, 16:20

Okay ik ga het even testen.
~ Soy la puta ama ~
Gebruikersavatar
Bee
Staflid
Berichten: 3222
Lid geworden op: 17 nov 2014, 10:14
Contacteer:

Re: NRaas MasterController?

Bericht door Bee » 22 nov 2014, 16:22

Had je trouwens al geprobeerd gewoon even op te slaan, af te sluiten en weer op te starten?
Don't let anybody tell you what you cannot do ...
Gebruikersavatar
Pomerani
Gebruiker
Berichten: 353
Lid geworden op: 16 nov 2014, 14:56
Contacteer:

Re: NRaas MasterController?

Bericht door Pomerani » 22 nov 2014, 16:24

Ja, want ik heb inmiddels al een paar keer Sims gespeeld en dit probleem is er nog steeds.

Als ik kies voor Verhuizen binnen de buurt via de telefoon, kan ik kiezen om het meubilair in te pakken of te verkopen. Dus dan moet ik wel weer alles gaan inrichten. En ik moet een kavel kiezen om naartoe te verhuizen.

Anyway ik probeer het via Stad bewerken en anders sla ik 'm gewoon niet op als het finaal mis gaat.
~ Soy la puta ama ~
Gebruikersavatar
Bee
Staflid
Berichten: 3222
Lid geworden op: 17 nov 2014, 10:14
Contacteer:

Re: NRaas MasterController?

Bericht door Bee » 22 nov 2014, 16:31

Nee echt niet.
inderdaad gewoon kiezen voor 'alles verkopen' anders heb je straks alles dubbel want met inpakken komt het in je inventaris én de spullen blijven in je huis ... In Sims 3 blijft het huis gewoon zoals je het hebt ingericht! Ik weet dat dit in sims 2 anders was ..

Wat ik alleen wel altijd doe als mijn sims eigen geschilderde schilderijen heeft ofzo, die stop ik dan in mijn inventaris (voor de zekerheid)
Don't let anybody tell you what you cannot do ...
Gebruikersavatar
Pomerani
Gebruiker
Berichten: 353
Lid geworden op: 16 nov 2014, 14:56
Contacteer:

Re: NRaas MasterController?

Bericht door Pomerani » 22 nov 2014, 16:34

Achja ik heb het nu via Stad bewerken gedaan en de spullen staan er nog steeds in. Ik ga nu de volgende stap doen.

Edit: Het plaatsen van de familie in het huis ging niet, dus ik probeerde een kopie op te slaan in de bibliotheek maar daar liept ie weer vast. Frustrerend dit.
~ Soy la puta ama ~
Gebruikersavatar
Bee
Staflid
Berichten: 3222
Lid geworden op: 17 nov 2014, 10:14
Contacteer:

Re: NRaas MasterController?

Bericht door Bee » 22 nov 2014, 17:04

Pomerani schreef:Achja ik heb het nu via Stad bewerken gedaan en de spullen staan er nog steeds in. Ik ga nu de volgende stap doen.

Edit: Het plaatsen van de familie in het huis ging niet, dus ik probeerde een kopie op te slaan in de bibliotheek maar daar liept ie weer vast. Frustrerend dit.
Hoezo ging dat dan niet??
Je hebt ze dus verplaatst via Stad Bewerken (uit huis plaatsen dan staan ze links op je scherm)
Toen heb je het kavel verplaatst naar een even groot kavel?
Daarna kavel weer terug naar de oude lokatie
Dan familie selecteren en weer in het huis plaatsen
Don't let anybody tell you what you cannot do ...
Gebruikersavatar
Pomerani
Gebruiker
Berichten: 353
Lid geworden op: 16 nov 2014, 14:56
Contacteer:

Re: NRaas MasterController?

Bericht door Pomerani » 22 nov 2014, 17:06

Bee schreef:
Pomerani schreef:Achja ik heb het nu via Stad bewerken gedaan en de spullen staan er nog steeds in. Ik ga nu de volgende stap doen.

Edit: Het plaatsen van de familie in het huis ging niet, dus ik probeerde een kopie op te slaan in de bibliotheek maar daar liept ie weer vast. Frustrerend dit.
Hoezo ging dat dan niet??
Je hebt ze dus verplaatst via Stad Bewerken naar het bureaublad.
Toen heb je het kavel verplaatst naar een even groot kavel?
Daarna kavel weer terug naar de oude lokatie
Dan familie selecteren en weer in het huis plaatsen
Dat laatste ging dus niet. Mijn familie stond linksboven in zo'n vierkantje en het plaatsen deed ie gewoon niet. Moet ik dan maar gewoon de peuter verwijderen? Ik laat die vrouw wel weer zwanger worden en verouder ik voortaan via het CAS scherm ipv die andere optie.
~ Soy la puta ama ~
Gebruikersavatar
Bee
Staflid
Berichten: 3222
Lid geworden op: 17 nov 2014, 10:14
Contacteer:

Re: NRaas MasterController?

Bericht door Bee » 22 nov 2014, 17:09

Ik zou eerst nog even het normale verhuizen per telefoon proberen ...

Resetsim naam Peuter ook al geprobeerd?
Don't let anybody tell you what you cannot do ...
Gebruikersavatar
Pomerani
Gebruiker
Berichten: 353
Lid geworden op: 16 nov 2014, 14:56
Contacteer:

Re: NRaas MasterController?

Bericht door Pomerani » 22 nov 2014, 17:13

Bee schreef:Ik zou eerst nog even het normale verhuizen per telefoon proberen ...

Resetsim naam Peuter ook al geprobeerd?
Ja, doet niks. De peuter wordt alleen verplaatst op de vloer. Als ik iets selecteer met de Sim, krijg ik het hoofdje niet te zien. Ook niet na ResetSim.

Ik ga morgen verder met dingen uitproberen. Word er echt moe van.
~ Soy la puta ama ~
Gebruikersavatar
Bee
Staflid
Berichten: 3222
Lid geworden op: 17 nov 2014, 10:14
Contacteer:

Re: NRaas MasterController?

Bericht door Bee » 22 nov 2014, 17:16

Pomerani schreef:
Bee schreef:Ik zou eerst nog even het normale verhuizen per telefoon proberen ...

Resetsim naam Peuter ook al geprobeerd?
Ja, doet niks. De peuter wordt alleen verplaatst op de vloer. Als ik iets selecteer met de Sim, krijg ik het hoofdje niet te zien. Ook niet na ResetSim.

Ik ga morgen verder met dingen uitproberen. Word er echt moe van.
Dan is er echt wel iets mis met hem.
Wacht, wat je ook nog kunt doen is dit:
Sluit je spel af en verwijder eens de vier bestandjes uit je sims3 map in C:/Documenten/Electronic Arts/ De Sims3
Deze vier bestanden:

CASPartCache.package
compositorCache.package
DeviceConfig
scriptCache.package
simCompositorCache.package

Start je spel weer op en ze worden opnieuw aangemaakt.
Don't let anybody tell you what you cannot do ...
Gebruikersavatar
Pomerani
Gebruiker
Berichten: 353
Lid geworden op: 16 nov 2014, 14:56
Contacteer:

Re: NRaas MasterController?

Bericht door Pomerani » 22 nov 2014, 17:20

Dit zijn er vijf. Ik neem aan alle package bestanden behalve DeviceConfig?
~ Soy la puta ama ~
Gebruikersavatar
Bee
Staflid
Berichten: 3222
Lid geworden op: 17 nov 2014, 10:14
Contacteer:

Re: NRaas MasterController?

Bericht door Bee » 22 nov 2014, 17:31

device.config had ik er later aan toegevoegd, moet dus zijn vijf
Don't let anybody tell you what you cannot do ...
Gebruikersavatar
Pomerani
Gebruiker
Berichten: 353
Lid geworden op: 16 nov 2014, 14:56
Contacteer:

Re: NRaas MasterController?

Bericht door Pomerani » 22 nov 2014, 18:28

Bee schreef:device.config had ik er later aan toegevoegd, moet dus zijn vijf
Werkt niet. Het verhuizen heeft ook geen zin. Enige wat nog overblijf is de Sim verwijderen. Hoe kan dat het beste? Gewoon met testingcheatsenabled on?
~ Soy la puta ama ~
Gebruikersavatar
Bee
Staflid
Berichten: 3222
Lid geworden op: 17 nov 2014, 10:14
Contacteer:

Re: NRaas MasterController?

Bericht door Bee » 22 nov 2014, 18:31

Nog even verkleden al geprobeerd?

Verwijderen: ja weet niet, nooit gedaan eigenlijk :cry:
testingcheatsenabled on denk ik
Don't let anybody tell you what you cannot do ...
Gebruikersavatar
Pomerani
Gebruiker
Berichten: 353
Lid geworden op: 16 nov 2014, 14:56
Contacteer:

Re: NRaas MasterController?

Bericht door Pomerani » 22 nov 2014, 18:33

Dan loopt ie ook vast bij het laden.

Om op het onderwerp terug te komen, is NRaas Mastercontroller aan te raden?
~ Soy la puta ama ~
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4172
Lid geworden op: 15 nov 2014, 23:06
Contacteer:

Re: NRaas MasterController?

Bericht door tarac » 22 nov 2014, 18:37

Pomerani schreef:Dan loopt ie ook vast bij het laden.

Om op het onderwerp terug te komen, is NRaas Mastercontroller aan te raden?
Wanneer je vreselijk wil cheaten: JA
Ik (mijn vrouw) gebruik het niet meer omdat het vaak problemen veroorzaakte
Uiteindelijk is het een hack, dus het herschrijven van de bestaande instructies in het spel.
Gebruikersavatar
Pomerani
Gebruiker
Berichten: 353
Lid geworden op: 16 nov 2014, 14:56
Contacteer:

Re: NRaas MasterController?

Bericht door Pomerani » 22 nov 2014, 18:38

Als het enorm veel problemen geeft wil ik het liever ook niet in mijn spel hebben. Maar gewoon iets hebben waardoor je je sim kan laten verouderen of verjongeren met één klik zou fijn zijn.
~ Soy la puta ama ~
Plaats reactie

Terug naar “Sims 3 - Tips en cheats”