Taal wijzigen

Hier kan je technische vragen stellen.
Gebruikersavatar
ElvisFannetjeh
Gebruiker
Berichten: 354
Lid geworden op: 22 Nov 2014, 21:25
Contact:

Taal wijzigen

Berichtdoor ElvisFannetjeh » 22 Nov 2014, 21:30

De eerste keer dat ik de taal veranderde werkte het ook. Maar nu is het weer op Nederlands gesprongen.
Ik heb het spel afgesloten, weer de taal veranderd en het spel weer gestart en het was weer Engels.
Nadien weer Nederlands.
Ik moet dus elke keer ik het spel wil starten de taal veranderen als ik Engels wil.
Ik zoek een naar een meer permanente oplossing dan elke keer aan te passen.

Iemand die kan helpen?
Afbeelding
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4122
Lid geworden op: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Re: Taal wijzigen

Berichtdoor tarac » 22 Nov 2014, 21:43

Doe je het via de registerinstellingen ?
Gebruikersavatar
ElvisFannetjeh
Gebruiker
Berichten: 354
Lid geworden op: 22 Nov 2014, 21:25
Contact:

Re: Taal wijzigen

Berichtdoor ElvisFannetjeh » 23 Nov 2014, 06:53

Ja. Ik volg de instructies die je me gaf op het vorige forum.
Afbeelding
Gebruikersavatar
garapoes
Gebruiker
Berichten: 186
Lid geworden op: 18 Nov 2014, 13:08
Contact:

Re: Taal wijzigen

Berichtdoor garapoes » 11 Jan 2015, 17:44

Ik weet hoe ik de taal kan veranderen via het register, maar mijn spel is via Origin geïnstalleerd + hij staat op de D-schijf ipv C. Kan het dan nog steeds? Hij staat namelijk niet in die lijst. Zou het helpen als ik het mapje EA games even verplaats naar C?
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4122
Lid geworden op: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Re: Taal wijzigen

Berichtdoor tarac » 12 Jan 2015, 10:34

garapoes schreef:Ik weet hoe ik de taal kan veranderen via het register, maar mijn spel is via Origin geïnstalleerd + hij staat op de D-schijf ipv C. Kan het dan nog steeds? Hij staat namelijk niet in die lijst. Zou het helpen als ik het mapje EA games even verplaats naar C?


Of je het nu op de C, D, E, F of X schijf installeert of op een USB stick, het register zal zich ALTIJD bevinden op de schijf waar Windows geinstalleerd is.
Het overzetten van D naar C zal dus niet helpen en waarschijnlijk je spel alleen maar onspeelbaar maken.

Overigens de register-instellingen voor de Sims-2 bevinden zich in het mapje EA Games
Dus:
HKEY_LOCAL_MACHINE
SOFTWARE
dan voor 64 bits Windows mapje Wow6432Node
EA GAMES
Gebruikersavatar
garapoes
Gebruiker
Berichten: 186
Lid geworden op: 18 Nov 2014, 13:08
Contact:

Re: Taal wijzigen

Berichtdoor garapoes » 25 Mar 2015, 08:58

Late reactie maar bedankt! Het is gelukt.

Terug naar “Sims 2 - Technisch”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast