Installeren in windows 10

Hier kan alle vragen stellen met betrekking tot Sims 1.
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4538
Lid geworden op: 15 nov 2014, 23:06
Contacteer:

Re: Installeren in windows 10

Bericht door tarac »

Lurania schreef:
12 dec 2019, 15:25
Daar was ik weer, hallo!

Sinds kort heb ik windows 10 op een laptop en ik krijg de Sims 1 niet geïnstalleerd. Ik heb de all-in-one gedownload en gekoppeld, daarna rechtsgeklikt op "Start.exe" en deze uitgevoerd als Administrator. Daarna komt echter het probleem; normaal krijg je dan het muziekje en het programma met vier opties: "Install, Visit thesims.com, more information, exit" (Of, "Play, visit, more information, exit als het programma is geinstalleerd.)

Nou, ik heb dus het tweede scherm. In plaats van "install" staat er "Play", alsof hij al geïnstalleerd is geweest.. maar dat is hij niet! Ik heb het "eraser mapje" geopend en deze gebruikt, hij zegt dat alle registermeldingen weg zijn, maar nog steeds "play". Ik heb de all-in-one opnieuw gedownload en de tweede gekoppeld, zelfde probleem.


Okay, dit wordt steeds vreemder. Ik heb op "play" geklikt en hij laadde goed, alle buurten langs geweest zodat alles zich kon installeren, daarna op een familie geklikt. Alles zag er goed uit, kon dingen doen, met sims praten, zwemmen.. Daarna opgeslagen en weer opnieuw opgestart, hij laadde het exacte moment in dat ik had opgeslagen. Hij reageert dus precies zoals hij zou moeten doen.

Heb hem net nagekeken en hij staat zelfs onder "program data - maxis - Sims 1" maar ik weet dus 100% zeker dat ik hem nooit heb geïnstalleerd! Ik begrijp er niets van..
Programma's installeren zich echt niet vanzelf.
Maar het blijkt dat alles toch goed werkt. Geen probleem van maken dan.
Plaats reactie

Terug naar “Overige Sims-spellen - Sims 1”