Spel start niet op?

Hier kan je alle vragen stellen met betrekking tot de Sims Middeleeuwen.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Krusty
Gebruiker
Berichten: 52
Lid geworden op: 21 dec 2014, 18:49
Contacteer:

Spel start niet op?

Bericht door Krusty »

Hallo,

Als ik op starten druk opent Sims Middeleeuwen niet.
Via taakbeheer kan ik beëindigen, maar als ik weer op starten druk, gebeurt er weer niets dus dan probeer ik nog een keer en dan komt er dit te staan:
De procedure kan niet worden gestart terwijl het spel draait. Sluit het spel en probeer het opnieuw.
Maar hij draait helemaal niet?
Ik heb eerder gespeeld maar ik weet niet meer wanneer en wat voor laptop.
Ik heb Windows 10, ingesteld op Krachtige Processor te laten draaien, spel legaal gekocht.

Heeft iemand enig idee hoe dit te verhelpen is?
Alvast bedankt.
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4549
Lid geworden op: 15 nov 2014, 23:06
Contacteer:

Re: Spel start niet op?

Bericht door tarac »

Heb je het spel al een keer laten updaten door Origin ?

zie ook http://sims-downloads.weebly.com/middel ... leren.html
Gebruikersavatar
Krusty
Gebruiker
Berichten: 52
Lid geworden op: 21 dec 2014, 18:49
Contacteer:

Re: Spel start niet op?

Bericht door Krusty »

tarac schreef:Heb je het spel al een keer laten updaten door Origin ?

zie ook http://sims-downloads.weebly.com/middel ... leren.html

Ja het spel was al up to date, ik heb die crack gedownload en uitgepakt en nu werkt het spel!
Bedankt voor de snelle hulp Tarac! :duimomhoog:
tiny0190
Gebruiker
Berichten: 23
Lid geworden op: 08 feb 2017, 12:37
Contacteer:

Re: Spel start niet op?

Bericht door tiny0190 »

ik heb deze crack ook geplaatst maar ook ik krijg deze melding dat het spel al draait terwijl ik hem pas opstart ik heb windows10
tiny0190
Gebruiker
Berichten: 23
Lid geworden op: 08 feb 2017, 12:37
Contacteer:

Re: Spel start niet op?

Bericht door tiny0190 »

Mijn spel is geupdated
Gebruikersavatar
Bee
Staflid
Berichten: 3455
Lid geworden op: 17 nov 2014, 10:14
Contacteer:

Re: Spel start niet op?

Bericht door Bee »

Heb je al geprobeerd om je PC even opnieuw op te starten?
Don't let anybody tell you what you cannot do ...
tiny0190
Gebruiker
Berichten: 23
Lid geworden op: 08 feb 2017, 12:37
Contacteer:

Re: Spel start niet op?

Bericht door tiny0190 »

Bee schreef:Heb je al geprobeerd om je PC even opnieuw op te starten?
Goede morgen weer
Ja hoor ik heb mijn pc herstart daarna
tiny0190
Gebruiker
Berichten: 23
Lid geworden op: 08 feb 2017, 12:37
Contacteer:

Re: Spel start niet op?

Bericht door tiny0190 »

Hij doet niks, in taakbeheer kan ik dan zien dat hij wel draait, daar kan ik het spel stoppen maar ik zie niks verder dus eerst komt het opstartscherm tevoorschijn met een groen icoon voor te beginnen met spelen daaronder welkom knop en daaronder update ik heb de updateknop eerst ingedrukt maar de launcher gaf aan dat mijn spel up to date was.
welkomsknop indrukken dan zie ik een edelman staan
En tja de begin met spelen knop druk je in en weg launcher en spel
Gebruikersavatar
Bee
Staflid
Berichten: 3455
Lid geworden op: 17 nov 2014, 10:14
Contacteer:

Re: Spel start niet op?

Bericht door Bee »

tiny0190 schreef:Hij doet niks, in taakbeheer kan ik dan zien dat hij wel draait, daar kan ik het spel stoppen maar ik zie niks verder dus eerst komt het opstartscherm tevoorschijn met een groen icoon voor te beginnen met spelen daaronder welkom knop en daaronder update ik heb de updateknop eerst ingedrukt maar de launcher gaf aan dat mijn spel up to date was.
welkomsknop indrukken dan zie ik een edelman staan
En tja de begin met spelen knop druk je in en weg launcher en spel
Het klinkt alsof je PC het spel niet aankan.
Heb je gekeken naar de systeemeisen van het spel? Zie hier: http://tarac.nl/Sims%20Middeleeuwen/Systeemeisen.html
Stuur eens een Dxdiag van je computer zodat we kunnen kijken waar het mis zou kunnen gaan.
Hoe je een Dxdiag maakt lees je in dit topic: https://www.tarac.nl/simsforum/viewtopic.php?f=7&t=26
Don't let anybody tell you what you cannot do ...
tiny0190
Gebruiker
Berichten: 23
Lid geworden op: 08 feb 2017, 12:37
Contacteer:

Re: Spel start niet op?

Bericht door tiny0190 »

Operating System
Windows 10 Pro 64-bit
CPU
Intel Core i7 920 @ 2.67GHz 50 °C
Bloomfield 45nm Technology
RAM
8,00GB Single-Channel DDR3 @ 533MHz (7-7-7-18)
Motherboard
Intel Corporation DX58SO (J1PR) 45 °C
Graphics
DELL U2410 (1920x1200@60Hz)
8192MB ATI AMD Radeon R9 390 Series (ASUStek Computer Inc) 35 °C
Storage
931GB Western Digital WDC WD10EAVS-00D7B1 ATA Device (SATA) 39 °C
Optical Drives
HL-DT-ST DVDRAM GP57ES40 USB Device
Audio
Realtek High Definition Audio
tiny0190
Gebruiker
Berichten: 23
Lid geworden op: 08 feb 2017, 12:37
Contacteer:

Re: Spel start niet op?

Bericht door tiny0190 »

ik draai all mijn sims spellen op deze pc zonder dat er noemenswaardige problemen optreden.
Ik hoop echt dat jullie mij kunnen raadgeven in deze
Gebruikersavatar
Bee
Staflid
Berichten: 3455
Lid geworden op: 17 nov 2014, 10:14
Contacteer:

Re: Spel start niet op?

Bericht door Bee »

Graag een normale Dxdiag, met de informatie die je nu geeft kunnen we niet veel. Sla het bestand op en voeg het toe als bijlage.
Don't let anybody tell you what you cannot do ...
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4549
Lid geworden op: 15 nov 2014, 23:06
Contacteer:

Re: Spel start niet op?

Bericht door tarac »

Heb je ná het updaten de crack weer opnieuw geplaatst ?

Instructies zijn:
Na het installeren van Middeleeuwen en Piraten & Adel moet je deze crack downloaden

Medieval-crack
Pak het uit met Winrar en plaats de 3 bestandjes in de map
Program Files(x86) - Electronic Arts - de Sims Middeleeuwen - Game - Bin
Bestaande bestanden overschrijven - Ja

Start nu je spel en laat het updaten.
Na het updaten de 3 bestanden van de crack opnieuw plaatsen.
Je kunt nu ook zonder CD gekoppeld in Poweriso spelen.
@Bee
Computer is goed genoeg
tiny0190
Gebruiker
Berichten: 23
Lid geworden op: 08 feb 2017, 12:37
Contacteer:

Re: Spel start niet op?

Bericht door tiny0190 »

goede morgen Bee en Tarac
Ik heb het presies zo gedaan als omschreven Tarac
nu heb ik hem gedeinstalleerd
Ga het vanavond helemaal opnieuw doen
Bedankt en jullie horen van mij
tiny
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4549
Lid geworden op: 15 nov 2014, 23:06
Contacteer:

Re: Spel start niet op?

Bericht door tarac »

tiny0190 schreef:goede morgen Bee en Tarac
Ik heb het presies zo gedaan als omschreven Tarac
nu heb ik hem gedeinstalleerd
Ga het vanavond helemaal opnieuw doen
Bedankt en jullie horen van mij
tiny
Het lag aan de crack, ik heb nu een NIEUWE gemaakt. Ik denk dat mijn anti-virus het bestandje rld.dll heeft verwijderd vóórdat ik de oude crack ging uploaden.

Instructies voor installatie:

Wanneer je vanaf iso's installeert:

1. Koppel de iso van Middeleeuwen aan een Poweriso speler, open de speler en klik op EA Autorun

2. Na de installatie, start je spel. laat het updaten naar versie 2.0.113 en als dat klaar is, sluit je spel.

3. Koppel nu de iso van Piraten en Edelen aan een Poweriso speler, open die speler en klik weer op EA Autorun.

4. Na de installatie, plaats de 3 bestanden van de Crack in C:\Program Files(x86)\Game\Bin (2 bstanden bestaan al, dus overschrijven.

5. Start nu je spel met het icoontje van Middeleeuwen. Je hoeft nu ook geen iso meer gekoppeld te houden.
tiny0190
Gebruiker
Berichten: 23
Lid geworden op: 08 feb 2017, 12:37
Contacteer:

Re: Spel start niet op?

Bericht door tiny0190 »

tarac schreef:
tiny0190 schreef:goede morgen Bee en Tarac
Ik heb het presies zo gedaan als omschreven Tarac
nu heb ik hem gedeinstalleerd
Ga het vanavond helemaal opnieuw doen
Bedankt en jullie horen van mij
tiny
Het lag aan de crack, ik heb nu een NIEUWE gemaakt. Ik denk dat mijn anti-virus het bestandje rld.dll heeft verwijderd vóórdat ik de oude crack ging uploaden.

Instructies voor installatie:

Wanneer je vanaf iso's installeert:

1. Koppel de iso van Middeleeuwen aan een Poweriso speler, open de speler en klik op EA Autorun

2. Na de installatie, start je spel. laat het updaten naar versie 2.0.113 en als dat klaar is, sluit je spel.

3. Koppel nu de iso van Piraten en Edelen aan een Poweriso speler, open die speler en klik weer op EA Autorun.

4. Na de installatie, plaats de 3 bestanden van de Crack in C:\Program Files(x86)\Game\Bin (2 bstanden bestaan al, dus overschrijven.

5. Start nu je spel met het icoontje van Middeleeuwen. Je hoeft nu ook geen iso meer gekoppeld te houden.
Super Tarac Hij doet het nu fantastisch! echt bedankt voor de nieuwe Crack
tiny
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4549
Lid geworden op: 15 nov 2014, 23:06
Contacteer:

Re: Spel start niet op?

Bericht door tarac »

tiny0190 schreef: Super Tarac Hij doet het nu fantastisch! echt bedankt voor de nieuwe Crack
tiny
Fijn dat het nu werkt.
Mijn excuses voor de foute crack.
Pas toen ik zelf weer opnieuw downloadde en installeerde kwam ik er achter dat ik hetzelfde probleem als jij had.
kurripu
Gebruiker
Berichten: 2
Lid geworden op: 14 apr 2020, 11:57
Contacteer:

Re: Spel start niet op?

Bericht door kurripu »

Hallo,
Zojuist heb ik de Sims Middeleeuwen all-in-one gedownload via je site. De eerste keer dat ik het startte, werkte het, echter wilde ik de beeldresolutie veranderen. Hiervoor moest ik het spel opnieuw opstarten. Dat lukte dus niet meer. Telkens wanneer ik het spel nu wil starten, krijg ik het volgende bericht:
"The dynamic library "rdl.dll" failed to load. Please confirm that: 1) The file was copied over the same folder as the cracked executable; 2) The antivirus software is nog false-detectting the file (in which case white-list the folder/file)"
Ik heb gekeken of firewall het spel tegenhoudt, maar dat is niet het geval. Wat betreft punt 1, weet ik niet zo goed wat ik moet doen hiervoor..

Alvast bedankt! :normalelach:
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4549
Lid geworden op: 15 nov 2014, 23:06
Contacteer:

Re: Spel start niet op?

Bericht door tarac »

kurripu schreef: 14 apr 2020, 12:15 Hallo,
Zojuist heb ik de Sims Middeleeuwen all-in-one gedownload via je site. De eerste keer dat ik het startte, werkte het, echter wilde ik de beeldresolutie veranderen. Hiervoor moest ik het spel opnieuw opstarten. Dat lukte dus niet meer. Telkens wanneer ik het spel nu wil starten, krijg ik het volgende bericht:
"The dynamic library "rdl.dll" failed to load. Please confirm that: 1) The file was copied over the same folder as the cracked executable; 2) The antivirus software is nog false-detectting the file (in which case white-list the folder/file)"
Ik heb gekeken of firewall het spel tegenhoudt, maar dat is niet het geval. Wat betreft punt 1, weet ik niet zo goed wat ik moet doen hiervoor..

Alvast bedankt! :normalelach:
de file rld.dll wordt door veel anti-virus programma's gezien als een "Trojaans Paard" en wordt dan in quarantaine geplaatst. (Nee, heeft niets met corona te maken hoor).
Plaats de map waarin je de Middeleeuwen hebt geinstalleerd onder de uitzonderingen van je anti-virus programma en kopieer daarna het bestand rld.dll vanuit je download weer naar je installatiemap The Sims Medieval\\Game\Bin.
kurripu
Gebruiker
Berichten: 2
Lid geworden op: 14 apr 2020, 11:57
Contacteer:

Re: Spel start niet op?

Bericht door kurripu »

Dank voor je reactie!
Het is gelukt. De file stond helemaal niet meer in de folder.

Fijne dag!
SimSanneBim
Gebruiker
Berichten: 2
Lid geworden op: 29 mei 2020, 21:05
Contacteer:

Re: Spel start niet op?

Bericht door SimSanneBim »

Hoi!
Wat leuk dat dit forum nog enigszins actief is. Jaren geleden ben in erg actief geweest hier :)

Ivm corona ben ik weer gaan Simmen, middeleeuwen wel te verstaan. Ik heb hetzelfde probleem als kurripu hierboven. Echter, ik weet niet waar ik het bestand rld.dll kan vinden, mijn download is alleen een .iso en daar staat het bestand niet. Als ik het programma opnieuw installeer, ben ik dan mijn voortgang kwijt (vreemd genoeg heb ik een aantal weken gewoon kunnen spelen zonder foutmelding).

Groetjes Sanne

-----

EDIT: problem solved! Kennelijk kun je in AVAST bestanden uit de 'viruskluis' herstellen & meteen uitzondering maken! Handig zeg :tong:
Plaats reactie

Terug naar “Overige Sims-spellen - Sims Middeleeuwen”