Inrichting opslaan

Hier kan je alle vragen stellen met betrekking tot de Sims Middeleeuwen.
Post Reply
HLM_
Gebruiker
Posts: 3
Joined: 07 Dec 2014, 20:27
Contact:

Inrichting opslaan

Post by HLM_ »

Hee iedereen,

Ik heb met de Sims middeleeuwen de inrichting van het kasteel helemaal aangepast en vroeg me af of ik de inrichting ook kan opslaan (zodat ik hem dan in een andere wereld ook kan gebruiken).

Weet iemand toevallig of dit kan? :lach:
User avatar
Sven
Forumbeheerder
Posts: 2163
Joined: 15 Nov 2014, 22:30
Contact:

Re: Inrichting opslaan

Post by Sven »

Volgens mij kon dat niet, ik heb zo'n optie iig nooit gezien.
"καὶ ἐνθάδε καὶ ἐν τῇ χιλιέτει πορείᾳ, ἣν διεληλύθαμεν, εὖ πράττωμεν." -Plato, Politeia
User avatar
tiktokchick
Gebruiker
Posts: 474
Joined: 17 Nov 2014, 21:17
Contact:

Re: Inrichting opslaan

Post by tiktokchick »

Ik heb wel eens een keer iets gelezen over je interieur opslaan, maar volgens mij vergt dat heel veel (s3pe) werk.
Dus nee, als beginner/weet-niks-van-s3pe kan je dit niet zomaar doen.
Does the name Gleda ring a bell? The star beauty of my farm? Kidnapped by a drunk and sold to a Giant?
I'll never breed another prize-winning goat like Gleda!
HLM_
Gebruiker
Posts: 3
Joined: 07 Dec 2014, 20:27
Contact:

Re: Inrichting opslaan

Post by HLM_ »

Jammer, maar bedankt voor de reacties!
Post Reply

Return to “Overige Sims-spellen - Sims Middeleeuwen”