Taal veranderen

Hier kan je alle vragen stellen met betrekking tot de Sims Middeleeuwen.
Post Reply
User avatar
Divergent
Gebruiker
Posts: 135
Joined: 23 Nov 2014, 15:04
Contact:

Taal veranderen

Post by Divergent »

Ik heb al op het forum gezocht hoe je de taal moet veranderen alleen kon ik niet vinden hoe je de taal verandert bij de Sims Middeleeuwen. Dus mijn vraag is hoe verander je de taal bij de Sims Middeleeuwen, en dan heb ik het over van Engels naar Nederlands.
Don't worry be Happy
User avatar
tarac
Forumbeheerder
Posts: 4613
Joined: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Re: Taal veranderen

Post by tarac »

Lukt dat niet in het register ?
HKEY_LOCAL_MACHINe
SOFTWARE
Wow 6432Node
Electronic Arts
The Sims Medieval

Let op
Soms staat er bij Locale en-US (dus liggend streepje, dan ook vervangen door nl-NL), maar soms ook onderliggend streepje en_US, hier dus wijzigen in nl_NL.
User avatar
Divergent
Gebruiker
Posts: 135
Joined: 23 Nov 2014, 15:04
Contact:

Re: Taal veranderen

Post by Divergent »

tarac wrote:Lukt dat niet in het register ?
HKEY_LOCAL_MACHINe
SOFTWARE
Wow 6432Node
Electronic Arts
The Sims Medieval

Let op
Soms staat er bij Locale en-US (dus liggend streepje, dan ook vervangen door nl-NL), maar soms ook onderliggend streepje en_US, hier dus wijzigen in nl_NL.
Het is gelukt, bedankt! Blijkbaar moet het dus gewoon hetzelfde als bij de Sims 3 maar dan weet ik dat nu.
Don't worry be Happy
Post Reply

Return to “Overige Sims-spellen - Sims Middeleeuwen”