Forumchat

Lees dit eerst voordat je gaat beginnen.
Gebruikersavatar
Sven
Forumbeheerder
Berichten: 2101
Lid geworden op: 15 nov 2014, 22:30
Contacteer:

Forumchat

Bericht door Sven » 25 jun 2016, 18:35

Er is, vanaf nu, een forumchat beschikbaar voor alle leden.
Deze chat is een chat die beschikbaar is voor alle geregistreerde gebruikers, en mag door iedereen gebruikt worden.
Het is voor de gezelligheid, en we hopen dat leden elkaar zo misschien wat beter kunnen leren kennen, omdat je makkelijker en sneller met elkaar kunt praten als je snel berichten kan ontvangen en versturen.

Ondanks het feit dat dit wel "common sense" is, willen we toch vragen om het ook daadwerkelijk gezellig te houden op de chat. Dat houdt dus in dat je niet anderen gaan beledigen/kwetsen, en dat je probeert om de aantal scheldwoorden te beperken.

Ook willen we er op wijzen dat deze chat echt voor de gezelligheid is - als je een probleem hebt met de PC of de Sims, dan kan je het beste het forum zelf gebruiken. Het team zal dan ook geen vragen beantwoorden via de chat die eigenlijk voor het forum bedoeld zijn.

Regels
Ik heb net al een paar regels genoemd, dit zijn alle drie de regels die in de chat gelden:
  • Het is niet toegestaan om mensen te beledigen of kwetsen. Dit spreekt natuurlijk voor zich, en we weten haast wel zeker dat dit niet fout gaat, maar we willen toch benadrukken dat dit zeker niet toegestaan is. Respectloos gedrag wordt gewoon aangepakt
  • Alle vragen die ook op het forum gesteld worden (bijv. technische vragen of vragen over de Sims) willen we ook op het forum houden. Probeer de chat echt te gebruiken voor de gezelligheid, en niet alleen voor problemen over de Sims.
  • Ook op de chat is het uitwisselen van persoonlijke gegevens, bijv. social media accounts en mail-adressen niet toegestaan!
Probeer verder, voor zover mogelijk, de forumregels te volgen in de chat (behalve de forumspecifieke regels zoals "eerst zoeken" of "niet powerposten").

Mochten er problemen ontstaan op de chat (ruzie, iemand doet vervelend), mag je dit rapporteren door een PB te sturen naar een teamlid, aangezien chatberichten niet gerapporteerd kunnen worden met behulp van een knop.

Veel plezier op de chat!

-Het team
"καὶ θάνατος δὴ κατὰ ταὐτὰ ὁ μὲν κατὰ νόσους καὶ ὑπὸ τραυμάτων γιγνόμενος ἀλγεινὸς καὶ βίαιος, ὁ δὲ μετὰ γήρως ἰὼν ἐπὶ τέλος κατὰ φύσιν ἀπονώτατος τῶν θανάτων καὶ μᾶλλον μεθ᾽ ἡδονῆς γιγνόμενος ἢ λύπης." -Plato, Timaeus
Plaats reactie

Terug naar “Lees dit eerst”