Verborgen kelder

Hier kunnen handleidingen geplaatst worden.
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4147
Lid geworden op: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Verborgen kelder

Berichtdoor tarac » 19 Nov 2014, 14:51

Geplaatst door Sony op het oude forum

Heb je altijd al gedroomd van een verborgen kelder? Om daar al je geheimen in te bewaren? Van een kelder die niemand kan vinden behalve jij? Ik ga je nu vertellen hoe je dat kan doen in deze handleiding! :)

Benodigde uitbreidingen:
Sims 3 Wereldavonturen


De voorbereidingen
Als eerste voer je de code testingcheatsenabled true in. Vervolgens ook nog de code buydebug. Als je naar de koopmodus gaat, zie je dat er een vraagteken is toegevoegd. Je buydebug spullen zijn nu klaar voor gebruik!
-
Voor de verborgen kelder gebruiken we een fakkelschakelaar, een trap, en een doodnormale deur. De trap die naar de kelder leid is onzichtbaar, dus je moet de schakelaar gebruiken om de trap zichtbaar te maken. En wanneer je sims weggaan door de deur, zal de trap weer onzichtbaar worden.

Als je vanaf nu een voorwerp wilt selecteren, gebruik je: CTRL + SHIFT + LINKERMUISKNOP

Stap 1
Klik de trap aan en selecteer: ''De mogelijkheid toevoegen om activators en geactiveerd gedrag toe te voegen''. Klik hem nu nog een keer aan, maar selecteer nu: ''Verberg trap''. Je trap is nu verborgen!

Stap 2
Plaats de schakelaar (te vinden in buydebug) in een kamer. Die schakelaar maakt de trap zichtbaar als je hem activeert. Klik op de schakelaar en selecteer: ''Schakelaar inschakelen''. Klik de schakelaar weer aan, maar deze keer selecteer je: ''Link activeert'' en dan ''Schakelaar omzetten''. Nu moeten we hem nog linken aan de trap...

Stap 3
Klik je trap aan en selecteer: ''Linken aan geactiveerd gedrag'' en dan ''Weergeven''. Als iemand nu de schakelaar gebruikt, dan word de trap zichtbaar. Maar we willen hem natuurlijk ook weer onzichtbaar maken als we klaar zijn.....

Stap 4
Plaats een deur in dezelfde kamer als waar je de schakelaar hebt gezet. Het mag elke deur zijn die je maar wilt. Selecteer de deur en klik op ''De mogelijkheid toevoegen om activators....'' etc. Klik nu nog een keer op de deur en dan op ''Link activeert'' en dan ''Doorheen lopen''.
Dan gaan we weer terug naar de trap. Selecteer de trap, en klik op ''Linken aan geactiveerd gedrag'' en dan ''Verbergen''.

Dat was het :D
Je hebt nu een geheime kelder gebouwd! Veel plezier in je nieuwe geheime plek! :)

Bron: Simspiration

Terug naar “Sims 3 - Handleidingen & FAQ's”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast