Do's en don't bij downloaden - handleiding

Hier worden handleidingen geplaatst met betrekking tot de Sims 1.
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4168
Lid geworden op: 15 nov 2014, 23:06
Contacteer:

Do's en don't bij downloaden - handleiding

Bericht door tarac » 17 nov 2014, 11:14

Geplaatst door Peach op het oude Simsforum

Spullen downloaden voor sims 1, voor de een is het makkelijk en voor de ander is het vrijwel onmogelijk. Ik zet hier voor jullie alles op een rijtje wat je absoluut niet moet doen, of juist wel!
Waarschuwing, deze handleiding is alleen voor sims 1

1. Op de site Parsimonious staat een mooie catwalk te downloaden met een nieuwe catwalk coach, Het is echt een prachtige catwalk. Je wilt hem installeren. Don't
Bij de items waar extra mensen nodig zijn bij sims 1 (Cassiere, Dierentrainer, serveerster of fotoshoot leiders, heb je meshes nodig. Meshes zijn lichaampjes van de sims, die er voor zorgen dat ze geen rare vormen krijgen etc. Als je een catwalk download met een heel nieuwe sims (andere kleding, ander haar) heb je dus een mesh nodig en die zit meestal niet inbegrepen bij de downloads. Dit zorgt er voor dat de cassiere bijvoorbeeld geen hoofd heeft, of de dierentrainer heeft geen kleding. Meestal zit er een fout in het hoofd van de sims. Je kan natuurlijk altijd nog de mesh zoeken. Als je van parsimonious download kan je de mesh meestal vinden op Jerome's site. Maar het is lang zoeken.

2. Je download veel spullen en zet ze in de goede mappen, veel werk, maar je krijgt er wel iets voor terug. Don't
Dit bezorgt je heel veel extra werk, doe het dus gewoon niet. Je hebt een heel handig programma (Tarac heeft hem ook op zijn site ) Het heet The add on handler. Dit is een perfect programma om je downloads in je spel te zetten. Je kan hem Hier downloaden met bijbehorende uitleg. Je hebt er wel Winrar voor nodig. Dit is om je bestanden uit te pakken voordat je ze in de add on handler gooit.

3. De magische, blauwe spiegel is een bekende download van sims 1. Met deze spiegel kan je ALLES, alle vaardigheden bezitten, top van je cariere, veel vrienden. Maar ook deze download is een echt een Don't
Iedereen moet het zelf beslissen, maar zelfs ervaren simsspelers laten zich verleiden door de spiegel en gaan met code's spelen. Het is dus heel moeilijk om er van af te blijven. Als je toch de gok wilt wagen kan je hier of http://tarac.nl/Sims-1/Cheats/Handige%20Downloads.html de magic mirror downloaden, overigens staan er ook nog andere objecten bij die het spel gemakkelijker maken.
Plaats reactie

Terug naar “Handleidingen”