Op Vakantie - Handleiding

Hier worden handleidingen geplaatst met betrekking tot de Sims 1.
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4172
Lid geworden op: 15 nov 2014, 23:06
Contacteer:

Op Vakantie - Handleiding

Bericht door tarac » 17 nov 2014, 14:32

Geplaatst door Dionn op het oude forum

Nieuw [Vakantie-Eiland]

Heb je het altijd druk met je werk? Nooit een vrije dag?
En de kleintjes schreeuwen maar om aandacht?
Zet dan álles stil én ga lekker met de famillie op vakantie! Er is zoveel te doen, ontmoet andere mensen, je kunt prijzen winnen op de kermis.
Stuur ansichtkaarten naar je vrienden, neem daarbij ook souvenirs en cadeau's mee.
En kom welverdient lekker uitgerust thuis [of het is alleen nog maar erger geworden].

Hotels

Als je een nacht op het Vakantie-Eiland wilt doorbrengen, moet je je inchecken bij de balie. Je vader of je moeder van de familie kan inchecken voor iedereen. Het inchecken werkt op de bedden, zodat je overal in elke kamer van het hotel kun rusten/slapen. Check weer uit om naar een andere kavel te gaan als je lieven in een tent/iglo/blokhut verblijft. Maar check wel voor 11.00 uur uit! Als je om 12 uur uit zou checken krijg je de rekening van diezelfde dat ernog bij op. En dat zou jammer zijn.

Hoe ga je ernaar toe

Pak de telefoon en bel het gratis hotelbusje. Als je op het eiland aankomt kun je een van de vele kavels bezoeken.
De standaart kavel heeft Maxis™ gemaakt. Als je zelf er creatief bent, verwijder je een kavel van Maxis™ en bouw je zelf wat.

Souvenirs, rariteitenkabinetten, cadeau's en ansichtkaarten

De sims kunnen souvenirs mee naar huis nemen als mooie herinneringen aan hun vakantie. Koop een nieuw rariteitenkabinet voor ze, dan kunnen ze met hun aandelen pronken (opscheppen). Om aan souvenirs te komen gebruik je de metaaldetector, ga hengelen bij de hengelpier of doe kermisspelletjes en ruil je muntjes in voor leuke prijzen.
Als je met je familie meerdere dagen op het Vakantie-Eiland verblijft en steeds in een goede stemming zijn kunnen supersouvenirs winnen. Vraag dat aan de reisleidster. (die loopt altijd rond op de kavel).
Je sims kunnen ook cadeau's kopen om aan een andere sim te geven. Cadeau's koop je bij een kraam voor de toeristen, het cadeau verschijnt dan in je cadeau-inventaris. Ansichtkaarten zijn leuk om te versturen, koop ze bij een toeristenwinkeltje, schrijf de kaart en stuur hem naar je beste vriend!

Nieuwe interesses

De sims hebben nieuwe interesses: Hollywood, technologie,sport, stijl, feesten, romantiek en voedsel.
De interesses van je sim zie je in het bedieningspaneel door de interesseknoppen te gebruiken.

Meer dan 125 nieuwe voorwerpen

The sims™ heeft een heleboel nieuwe voorwerpen gecreeërd waarmee je je hotels, winkels, kampeerterreinen, kermissen en nog veel meer mee kunt bouwen.
Bij sommige voorwerpen [zoals de: hotelbalie] horen bepaalde werkers. Dat is thuis niet beschikbaar.

Nieuwe vloeren en muren

Er zijn weer heel veel nieuwe soorten vloeren en muren, die zorgen voor een nog beter sfeer van je eiland. Deze nieuwe muren en vloeren komen in 'sets' die passen bij de nieuwe voorwerpen zodat je robuuste houten bergutten of elegante strandvakantieparken kun creëren.

Nieuwe personages

De Sims Op Vakantie biedt een heleboel nieuwe personages aan die een vakantie nog veel leuker maken. Die personages zijn er uitsluitend om het jou helemaal naar de zin te maken!
Rondhangende entertainers helpen om kinderen [en de ouders] te vermaken en in een goed humeur te houden! Vriendelijk winkel- en hotelpersoneel is ook niet verkeerd! Ze helpen je om fijne herinneringen te verzamelen. En vergeet dan ook vooral niet om de Reisleidster om advies te vragen. Vooral als je dat nodig hebt.

Nieuwe gereedschappen in de stand Bouwen

De Sims Op Vakantie heeft drie nieuwe gereedschappen toegevoegd aan De Sims. voor gebruikers die ervan dromen landschapsarchitect te worden.
Met het grasgereedschap kun je rijkelijk begroeide grasgebieden maken waarop je lekker en gezellig kunt picknicken. Op de sneeuwkavel kun je met het grasgereedschap sneeuw of aarde op de kavels aabregen. Op strandkavel kun je met het grasgereedschap natuurlijk zand of gras/duinen aanbrengen. Met het watergereedschap kun je een prachtig strand maken naast je promenada

Nieuwe rangschikking in de stand Kopen

Voorwerpen en nog meer voorwerpen! Je wordt er duizelig van!
Er is een nieuwe manier om te winkelen in De Sims Op Vakantie. Aangezien er zoveel nieuwe voorwerpen zijn toegevoegd, hebben ze besloten het makkelijker te maken om ze te vinden. Klik bijvoorbeeld op de categorie: Decoratie, om in de subcategorieën voor schilderijen, beeldhouwwerken, tapijten etc. te komen. De categorieën waarover je beschikt in de stand Kopen in De Sims Op Vakantie zijn iets anders dan de categoriën waarover je thuis natuurlijk beschikt. Omdat je dan natuurlijk op Vakantie bent. Omdat je op Vakantie-Eiland natuurlijk unieke dingen kunt aanschaffen!

Nieuw Uitwisseling

Ze hebbe neen ongelofelijke nieuwe Vakantiekaveluitwisseling voor je nieuwe kavels gemaakt in De Sims Op Vakantie. De spelers van De Sims hebben altijd hele erge mooie huizen gemaakt. Nu kun je eielandgebieden maken en deze óók delen met je vrienden. Winkels, hotels, pretparken, wat je ook maar te bieden hebt!
Nadat je een kavel hebt opgeslagen, ga je naar het scherm De Buurt en klik je op families exporteren naar webpagina's Hiervandaag kun je je kavel uploaden naar het gedeelte Vakantieuitwisseling.

thesims.com

De beste voorwerpen en uitdossingen van http://www.thesims.com zijn nu ook beschikbaar in De Sims Op Vakantie. Het Triple Bull Dartboard, het Nouveau Nachten Feestverlichting-pakket, het Toiletpakket uit De Sims Party, de Maretak en vele andere voorwepren zijn opgenomen in dit uitbreidingspakket: De Sims Op Vakantie!

Sociale activiteiten

In De Sims Op Vakantie zijn meer dan 40 nieuwe manieren toegevoegd, waarop je Sims kunnen reageren en hun korte- en langetermijnrelaties te kunnen veranderen. Als je een nieuw persoon ontmoet, kun je de hand kussen van die persoon. Als je een oud ebekende tegekomt, kun je hem of haar in de armen springen voor wat extra spanning. Als je een ouder bent, kun je kinderen die zich niet gedragen op vakantie een standje geven.

Afspraakjes maken

De Sims Hot Date is helemaal gemaakt voor het maken van afspraakjes. Maar je kunt het ook in De Sims Op Vakantie.
Bel een vriend gewoon op envraag hem mee op vakantie. Wat je vervolgens doet op het eiland mag je helemaal zelf beslissen...

Ongehoorzame kinderen

Sommige kinderen raken helemaal over hun toeren van de vrijheid die het Vakantie-Eiland hen te bieden heeft. Ouders moeten goed op hun kinderen passen om uitbarstingen van asociaal gedag zo goed mogelijk te voorkomen. Het personeel van het Vakantie-Eiland is helemaal niet blij met zulke uitbarstingen.

Nieuw Vakantie-Eiland gebied

Er is een nieuw Vakantie-Eiland opgenomen in DE Sims Op Vakantie. Ga met je hele familie naar een nieuwe plek, in je eentje en ontmoet andere nieuwe Sims of nodig iemand uit om gezellig samen met je mee te gaan. Je Kunt vakantiekavel downloade van de Vakantie-uitwisseling op http://www.thesims.com
Een kavel importeren dat je van de Vakantie-uitwisseling hebt gedownload gaat zo:
1. Selecteer in het scherm De Buurt in welke buurt je de kavel wilt plaatsen. Wissel van buurt door op de linker- of rechterpijn te klikken links boven in het scherm.
2. Klik op kavel vakantie-eiland importeren
3. In een venster verschijnt dan de vraag of je de kavel wilt importeren die je zojuist hebt gedownload. Selecteerd ja om de kavel te importeren. Selecteer nee als je de kavel [nog] niet wilt importeren. Selecteeer verwijderen als je de kavel voorgoed uit de import-map wilt verwijderen.

Meerdere buurten

De vorige uitbreidingspakketten bevatten nieuwe buurten. Elke buurt heeft zijn eigen vakantiegebied waaro[ je kunt bouwen. Met deze optie kun je heel veel meer huizen en gebieden maken en downloaden voor je favoriete Sims. je kunt families downloaden van The Sims Uitwisseling op http://www.thesims.com
Een familie importeren die je hebt gedownload van The Sims Uitwisselingen doe je zo:
1. Selecteer in het scherm De Buurt in welke buurt je de familie wilt plaatsen. Wissel van buurt door op de linker- of rechterpijl te klikken links boven in het scherm.
2. Klik op familie importeren.
3. In een venster verschijnt de vraag of je de familie wilt importeren die je zojuist hebt gedownload. Selecteer ja om de familie te importeren. Selecteer nee als je de familie [nog] niet wilt importeren. Selecteer verwijderen als je de familie voorgeod uit de import-map wilt verwijderen.
Plaats reactie

Terug naar “Handleidingen”