Superstar worden - Handleiding

Hier worden handleidingen geplaatst met betrekking tot de Sims 1.
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4172
Lid geworden op: 15 nov 2014, 23:06
Contacteer:

Superstar worden - Handleiding

Bericht door tarac » 17 nov 2014, 14:49

Geplaatst door Maxiime op het oude forum

Sims Superstar Tips;;
1; Kies een sim met een positieve instelling, hij/zij moet ook actief zijn. Vanaf nu hebben we het over 'jij' maar ik bedoel daar je sim mee!

2; Zorg dat je 5 vaardigheidspunten hebt voor charisma en creativiteit.

3; Lees het roddelblad iedere dag, dan weet je wie hot is en wie not dus wie je als vrienden moet kiezen.

4; Als je het roddelblad opent kan je een agent nemen. Doe dat, anders kan je alleen als toerist naar studiostad.

5; Zorg dat je helemaal fit bent.

6; Bel naar studio-stad. Je wordt door een wit autootje opgehaald. Als je een ster bent door een zwarte limo. Met 3 sterren door een witte limo, en áls je superstar wordt, reis je met een roze Cadillac.

7; Kies een plaats. Het beste is om er zelf ééntje te maken met alles erop en eraan, dat je niet steeds hoeft te zoeken. Bezoek alle bezoekers vriendelijk, en praat vooral níét over jezelf.
X; Sterren > Toegankelijke objecten.
0 » Karaoke, Open podium.
½ » Fotosessie: tijdschriftadvertentie.
1 » Muziekstudio: jingle.
1½ » Tv-set: televisiereclame.
2 » Fotosessie: model.
2½ » Tv-set: soapserie.
3: Muziekstudio: liedjes opnemen.
3½ » Catwalk (Modeshow lopen).
4 » Videoclip.
4½ Filmset: Acteren.
5: Alle objecten.


9; Mocht je sims ontmoeten waarvan de naam in het roddelblad staat, probeer dan daar bevriend mee te raken. Het gaat ook hier niet om wie je bent maar om wie je kent. Ze stellen het vaak op prijs als je vraagt of ze in het roddelblad staan. Ook delen ze graag handtekeningen uit. een beetje vleien is vaak ook een goed idee.

10; Als je 'stervrienden' hebt, bel ze dan en nodig ze uit, Ze zullen misschien een paar keer nee zeggen maar de aanhouder wint. Probeer met ze te trouwen, je krijgt waarschijnlijk allemaal stervrienden erbij, die je nodig hebt om verder te gaan in de sterren.

11; Als je 2 sterren hebt, geef je een knalfeest en zorg dat je voor de gelegenheid ook een karaokepodium thuis hebt. Geef een vette show en je hebt er weer een hoop fans bij.

12; Probeer met een stervriend een fotosessie te organiseren.

13; Overal staan de fans op je te wachten. Iedere dag stopt er rond 12 uur een touringcar voor je huis en stromen de fans eruit om foto's te maken. (schrik niet, ze komen niet naar binnen, de geobsedeedre wel). Voorkom dat ze verliefd op je worden. Misschien moet je zelfs honden aanschaffen om ze uit de beauty van je huis te houden. Ook kunnen er stalkers je het leven zuur maken. Pas op, want sommige gaan zo ver dat ze je prijzen stelen.
Plaats reactie

Terug naar “Handleidingen”