poweriso

Hier kan je algemene technische vragen stellen.
Gebruikersavatar
noname
Gebruiker
Berichten: 24
Lid geworden op: 31 Dec 2015, 13:06
Contact:

poweriso

Berichtdoor noname » 01 Jan 2016, 22:12

hoi, ik ben momenteel sims 4 aan het proberen te installeren.
bij een van de stappen loop ik vast, namelijk hoe download je poweriso?
ik heb hem al bij downloads staan maar er staat dat ik hem niet kan openen.
ik heb btw windows 10.
alvast bedankt voor de hulp.
groetjes
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4157
Lid geworden op: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Re: poweriso

Berichtdoor tarac » 01 Jan 2016, 22:16

www.poweriso.com
en NIET www.poweriso.nl want dat is een oplichter.
Gebruikersavatar
noname
Gebruiker
Berichten: 24
Lid geworden op: 31 Dec 2015, 13:06
Contact:

Re: poweriso

Berichtdoor noname » 01 Jan 2016, 22:17

:rologen: oh het is al gelukt

Edit1
o er staat na de setup als ik de taal heb ingesteld dat ik een diskette(?) moet invoeren, klopt dit?
en wat doe ik dan?

Edit2
oh ik zie wat ik fout heb gedaan sorry dat ik al die vragen stel hoor! :)
Gebruikersavatar
BanaanZombie
Staflid
Berichten: 2973
Lid geworden op: 16 Nov 2014, 11:40
Contact:

Re: poweriso

Berichtdoor BanaanZombie » 01 Jan 2016, 23:11

Vragen stellen is een forum voor! Maar wil je niet meer powerposten? Gebruik de wijzig functie als je binnen een uur nog iets wil toevoegen. Lees de forumregels nog even door :)
Music and Love are the most powerful things in the world

When you're with the ones you love, It's not hard to smile. It's hard not to smile
Gebruikersavatar
noname
Gebruiker
Berichten: 24
Lid geworden op: 31 Dec 2015, 13:06
Contact:

Re: poweriso

Berichtdoor noname » 01 Jan 2016, 23:21

wacht ik heb nu een nieuwe vraag: ik heb origin gedownload voor de sims maar als ik de sims nu opstart opent origin gelijk en staat er:
geen games die kunnen worden weergegeven..
enig idee wat ik nu moet doen?
Gebruikersavatar
Sven
Forumbeheerder
Berichten: 2093
Lid geworden op: 15 Nov 2014, 22:30
Contact:

Re: poweriso

Berichtdoor Sven » 01 Jan 2016, 23:28

noname schreef:wacht ik heb nu een nieuwe vraag: ik heb origin gedownload voor de sims maar als ik de sims nu opstart opent origin gelijk en staat er:
geen games die kunnen worden weergegeven..
enig idee wat ik nu moet doen?


Ehm volgens mij is Origin niet echt nodig voor het downloaden via de site van Tarac?

-Heb je de crack goed geplaatst?
-Heeft jouw antivirus de crack niet geblokkeerd?
"καὶ θάνατος δὴ κατὰ ταὐτὰ ὁ μὲν κατὰ νόσους καὶ ὑπὸ τραυμάτων γιγνόμενος ἀλγεινὸς καὶ βίαιος, ὁ δὲ μετὰ γήρως ἰὼν ἐπὶ τέλος κατὰ φύσιν ἀπονώτατος τῶν θανάτων καὶ μᾶλλον μεθ᾽ ἡδονῆς γιγνόμενος ἢ λύπης." -Plato, Timaeus
Gebruikersavatar
BanaanZombie
Staflid
Berichten: 2973
Lid geworden op: 16 Nov 2014, 11:40
Contact:

Re: poweriso

Berichtdoor BanaanZombie » 02 Jan 2016, 09:30

Bij de gedownloade versie maar origin NIET open staan en ook NIET op de achrergrond lopen. Check rechtsonderin bij dat ^ tekentje of origin daar open staat
Music and Love are the most powerful things in the world

When you're with the ones you love, It's not hard to smile. It's hard not to smile
Gebruikersavatar
noname
Gebruiker
Berichten: 24
Lid geworden op: 31 Dec 2015, 13:06
Contact:

Re: poweriso

Berichtdoor noname » 03 Jan 2016, 17:51

oke ik ben nu bezig met het opnieuw downloaden van de sims, hoe zit het precies met het plaatsen van een crack?
Gebruikersavatar
xJessica
Oud-staflid
Berichten: 529
Lid geworden op: 16 Nov 2014, 10:34
Contact:

Re: poweriso

Berichtdoor xJessica » 03 Jan 2016, 17:56

Dat staat allemaal gewoon op deze pagina :knipoog:

Volgende keer gelieve ook niet te powerposten (binnen een uur nog een bericht plaatsen zonder dat er iemand gereageerd heeft)
Not all monsters do monstrous things
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4157
Lid geworden op: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Re: poweriso

Berichtdoor tarac » 03 Jan 2016, 18:24

noname schreef:oke ik ben nu bezig met het opnieuw downloaden van de sims, hoe zit het precies met het plaatsen van een crack?


Open de crack - Game -Bin en kopieer de bestandjes naar je installatiemap - Game - Bin
Zorg er wel voor dat je anti-virus uitgeschakeld is, tenzij je met 64-bits het spel wilt gaan spelen.
Gebruikersavatar
noname
Gebruiker
Berichten: 24
Lid geworden op: 31 Dec 2015, 13:06
Contact:

Re: poweriso

Berichtdoor noname » 03 Jan 2016, 21:24

:grijns: heel erg bedankt! het is me gelukt!
Gebruikersavatar
Sims3-er
Gebruiker
Berichten: 37
Lid geworden op: 19 Nov 2014, 16:01
Contact:

Re: poweriso

Berichtdoor Sims3-er » 02 Aug 2017, 12:43

Goedemiddag, ik heb een nieuwe laptop gekocht en wilde graag poweriso installeren. Dit lukt echter niet. Elke keer krijg ik fout 32 , 80000006 na de installatie en er staat geen nieuwere download versie op de website. Mijn vraag is wat kan ik doen dat het wel werkt? Ik heb een Medion akoya met i3 processor, zonder optische drive. Alvast bedankt!
WHO'S AFRAID OF RED YELLOW AND BLUE?! :knipoog:
Gebruikersavatar
tarac
Forumbeheerder
Berichten: 4157
Lid geworden op: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Re: poweriso

Berichtdoor tarac » 02 Aug 2017, 13:43

Sims3-er schreef:Goedemiddag, ik heb een nieuwe laptop gekocht en wilde graag poweriso installeren. Dit lukt echter niet. Elke keer krijg ik fout 32 , 80000006 na de installatie en er staat geen nieuwere download versie op de website. Mijn vraag is wat kan ik doen dat het wel werkt? Ik heb een Medion akoya met i3 processor, zonder optische drive. Alvast bedankt!


Kijk eens op DEZE PAGINA
Kies wel de juiste download voor 32 of 64 bits Windows
Ik weet alleen niet of dat zonder optische drive ook lukt.

Terug naar “Algemeen - Technisch spreekuur”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten