Pagina 3 van 3

Re: Sims 4 Aan het werk download mislukt?

Geplaatst: 05 Apr 2015, 23:08
door Lady010
Oke vandaar ja nu snap ik het. Daarom vroeg ik het ook maar even. Hartelijk bedankt voor het snelle antwoord. Groetjes

Sims 4 Aan het werk installatie doet het niet?

Geplaatst: 06 Apr 2015, 16:46
door xisabelleex
Hoi,

Ik heb de sims 4 aan het werk gedownload, als ik het spel wil installeren dan zegt ie dat het voltooid is maar dan als ik het spel speel is hij er niet?
Weet iemand hoe dit komt en wat ik er tegen kan doen?

Re: Sims 4 Aan het werk installatie doet het niet?

Geplaatst: 06 Apr 2015, 16:58
door tarac
xisabelleex schreef:Hoi,

Ik heb de sims 4 aan het werk gedownload, als ik het spel wil installeren dan zegt ie dat het voltooid is maar dan als ik het spel speel is hij er niet?
Weet iemand hoe dit komt en wat ik er tegen kan doen?


zie filmpje
Daar kun je uitgebreid wat je WEL en wat je NIET moet doen.

Maar ik denk dat opnieuw opstarten van je computer het probleem al oplost.

Re: Sims 4 Aan het werk download mislukt?

Geplaatst: 07 Apr 2015, 02:23
door Raindrop.
Hallo, ik heb de sims4 gekocht, online dus kon hem via origin downloaden. Nu wilde ik graag get to work downloaden.
Heel duidelijk filmpje van Tarac, dankjewel daar voor. Maar nu krijg ik ook die systeemfout die hierboven ergens staat beschreven namelijk dat ik QtWebKit4.dll ontbreekt op mijn computer.
Mijn computer opnieuw opgestart maar. Ik zag de foto van hoe de core map er uit moet zien, dat ziet er precies hetzelfde uit. Ik vraag me af wat ik heb fout gedaan. Kunnen jullie me helpen?

Re: Sims 4 Aan het werk download mislukt?

Geplaatst: 07 Apr 2015, 04:55
door Lady010
je kan hier ergens dat hele mapje vinden wat er ontbreekt maar dan moet je ff zoeken tussen de posts. Ik weet het ff zo gauw niet terug te vinden

Re: Sims 4 Aan het werk download mislukt?

Geplaatst: 07 Apr 2015, 09:42
door BanaanZombie
tarac schreef:Het bestand QtWebKit4.dll zit in:
Program Files - The Sims 4 - Game - Bin - Core

core.PNG

Klik op het plaatje voor een vergroting

Is jouw Core-mapje anders ?
Je kunt een juiste map HIER downloaden.
Uitpakken met Winrar 13.174 kb

Voor de liefhebbers: HIER vind je een complete Bin map (28.989 kb) Winrar bestand


Here it is :)

Nachtbrakers jullie ja!

Re: Sims 4 Aan het werk download mislukt?

Geplaatst: 07 Apr 2015, 11:15
door tarac
BanaanZombie schreef:
tarac schreef:Het bestand QtWebKit4.dll zit in:
Program Files - The Sims 4 - Game - Bin - Core

core.PNG

Klik op het plaatje voor een vergroting

Is jouw Core-mapje anders ?
Je kunt een juiste map HIER downloaden.
Uitpakken met Winrar 13.174 kb

Voor de liefhebbers: HIER vind je een complete Bin map (28.989 kb) Winrar bestand


Here it is :)

Nachtbrakers jullie ja!


zie ook viewtopic.php?f=11&t=1107&p=7857#p7857

Re: Sims 4 Aan het werk download mislukt?

Geplaatst: 07 Apr 2015, 12:31
door Raindrop.
Thanks allemaal :)!

Re: Sims 4 Aan het werk download mislukt?

Geplaatst: 08 Apr 2015, 21:47
door Raindrop.
Hmm, het werkt niet met dat mapje core opnieuw downloaden. Bin geprobeerd lukt ook niet. Jullie wellicht enig idee of is het gewoon de beste oplossing om hem opnieuw te downloaden?
En moet ik hem dan in het mapje origin games/the sims 4 zetten? Of wat hij zelf invult?

Re: Sims 4 Aan het werk download mislukt?

Geplaatst: 09 Apr 2015, 09:08
door Bee
Raindrop. schreef:Hmm, het werkt niet met dat mapje core opnieuw downloaden. Bin geprobeerd lukt ook niet. Jullie wellicht enig idee of is het gewoon de beste oplossing om hem opnieuw te downloaden?
En moet ik hem dan in het mapje origin games/the sims 4 zetten? Of wat hij zelf invult?


Een paar berichten hieronder staat een link naar een filmpje. Daarin wordt heel helder uitgelegd hoe je het spel goed geïnstalleerd krijgt.

Re: Sims 4 Aan het werk download mislukt?

Geplaatst: 09 Apr 2015, 15:45
door kevinblaas
Raindrop. schreef:Hmm, het werkt niet met dat mapje core opnieuw downloaden. Bin geprobeerd lukt ook niet. Jullie wellicht enig idee of is het gewoon de beste oplossing om hem opnieuw te downloaden?
En moet ik hem dan in het mapje origin games/the sims 4 zetten? Of wat hij zelf invult?


Aangezien je Sims 4 basis hebt gekocht moet het in Origin Games. Of de manier die sowieso werkt, die ik ook heb geprobeerd: Verwijderd je spel van je computer, alles wat met sims 4 te maken heeft (Behalve het Sims 4 mapje in Documenten) Je kan het beter niet via Revo doen, want dan verwijderd hij het ook uit je documenten. Ga naar Program Files(x86) In de C schijf. Verwijder daar de map 'The Sims 4'. Dan ga je naar origin Games: Verwijder daar het 'The Sims 4' mapje ook uit.

Dan doe je ALLES wat hier staat: http://sims4.weebly.com/installeren-downloads.html
(Als je de Setup doet, sla het op in het mapje dat hij zelf aangeeft)
De downloads die je nodig hebt staan op Sims-downloaden.weebly.com

Als je dit hebt gedaan, moet het bijna zeker werken. Het lijkt lang, maar ik was in een half uurtje klaar.
Succes!