Wellnessdag

Stel hier al je vragen en deel je informatie over de Game Pack "Wellnessdag".
User avatar
Bee
Staflid
Posts: 3492
Joined: 17 Nov 2014, 10:14
Contact:

Re: Wellnessdag

Post by Bee »

Ik heb alles gedownload van de cloud en geen Origin op mijn PC.
Heb ook nog even alle andere dingen getest: outfit plannen, familie verhuizen, kavels plaatsen, reizen.

Alles werkt gewoon prima en ik gebruik gewoon mijn oude familie die ik al heb vanaf het begin. Gebruik verder geen mods of aanpassingen.

Misschien dat het aan de familie ligt of het kavel? Of inderdaad aan een foutje in jullie download? Of de crack niet goed geplaatst?
Ik weet helaas niets over windows 10. Met windows 7 krijg ik iig geen meldingen van AVG of firewalls over virussen etc.
Don't let anybody tell you what you cannot do ...
cvdc
Gebruiker
Posts: 5
Joined: 24 Dec 2014, 11:30
Contact:

Re: Wellnessdag

Post by cvdc »

Ik heb zojuist alles gedownload en geïnstalleerd op mijn computer en het lijkt allemaal prima te werken.
Ik alleen sinds kort windows 10 op mijn computer staan en windows defender zorgt ervoor dat ik de sims niet kan opstarten als dat programma aan staat.
Het lijkt mij niet slim om het altijd maar uit te laten en daarom ben ik benieuwd of iemand weet hoe ik het bestandje RdlOrigin.ddl kan toevoegen aan de uitzonderingen zodat windows defender hem niet gelijk als bedreiging ziet wanneer windows defender dus weer aan staat.
:grijns:
User avatar
Fiend
Gebruiker
Posts: 102
Joined: 28 Feb 2015, 22:53
Contact:

Re: Wellnessdag

Post by Fiend »

tarac wrote:@Fiend
Jij gebruikt een andere download dan wij doen.
Ik heb de torrent gedownload, misschien zit er in jouw download een foutje ?
Lijkt me stug, gezien de basis hetzelfde is.
Maar heb het inmiddels opgelost. Ik vond een corrupte file, deze vervangen en toen laadde hij weer door :)
Kijk op FiendMods.ml voor al mijn downloads. :mrgreen:
User avatar
Bee
Staflid
Posts: 3492
Joined: 17 Nov 2014, 10:14
Contact:

Re: Wellnessdag

Post by Bee »

cvdc wrote:Ik heb zojuist alles gedownload en geïnstalleerd op mijn computer en het lijkt allemaal prima te werken.
Ik alleen sinds kort windows 10 op mijn computer staan en windows defender zorgt ervoor dat ik de sims niet kan opstarten als dat programma aan staat.
Het lijkt mij niet slim om het altijd maar uit te laten en daarom ben ik benieuwd of iemand weet hoe ik het bestandje RdlOrigin.ddl kan toevoegen aan de uitzonderingen zodat windows defender hem niet gelijk als bedreiging ziet wanneer windows defender dus weer aan staat.
Hier een handleiding in het Engels: http://www.tenforums.com/tutorials/5924 ... -10-a.html
Fiend wrote: Maar heb het inmiddels opgelost. Ik vond een corrupte file, deze vervangen en toen laadde hij weer door :)
Wat voor file was dat dan? (Even voor mensen met hetzelfde probleem .. :knip:)
Don't let anybody tell you what you cannot do ...
User avatar
Bananenmoes
Gebruiker
Posts: 89
Joined: 08 Dec 2014, 18:03
Contact:

Re: Wellnessdag

Post by Bananenmoes »

Fellowes wrote:Hier hetzelfde probleem als bij banananmoes: ik kon de crack niet plaatsen omdat Windows (10) Defender dit bestand als een virus ziet.
Heb nu alles van de Sims4 verwijderd en het basisspel opnieuw gekoppeld en geinstalleerd.
Windows Defender even uitgezet en ben nu opnieuw de nieuwste patch aan het downloaden.
Ik kreeg trouwens wel de melding dat Origin bijgewerkt werd, misschien heeft dat er ook mee te maken??
Zal straks even melden of het gelukt is.
Ik had dat ook met origin! Hij moest bijwerken.. Ga ook maar even opnieuw downloaden, hoe moet die virusscanner van windows uit weet je dat?
User avatar
Fellowes
Gebruiker
Posts: 2
Joined: 25 Nov 2014, 20:35
Contact:

Re: Wellnessdag

Post by Fellowes »

Windows Defender opstarten en dan kun je het bovenaan uitzetten.
De Sims werkt weer bij mij, dus het is gelukt.
In Windows Defender kun je een map (of bestand) uitsluiten. Dat heb ik gedaan met de map: Game (het gaat om het bestand RldOrigin.dll wat daarin zit) Daarna Windows Defender weer aangezet en ook de computer even opnieuw opgestart.
User avatar
Bananenmoes
Gebruiker
Posts: 89
Joined: 08 Dec 2014, 18:03
Contact:

Re: Wellnessdag

Post by Bananenmoes »

Wordt langzamerhand een beetje geïrriteerd van mijn laptop. Heb hem ingesteld op downgraden zodat ik windows 7 weer kreeg ( kan niet echt omgaan met 10 ) met bestanden behouden en wat denk je? Gewoon windows 10 ZONDER bestanden. Wil ik sims 4 installeren krijg ik deze melding weer.

Image
User avatar
Sven
Forumbeheerder
Posts: 2163
Joined: 15 Nov 2014, 22:30
Contact:

Re: Wellnessdag

Post by Sven »

Bananenmoes wrote:Wordt langzamerhand een beetje geïrriteerd van mijn laptop. Heb hem ingesteld op downgraden zodat ik windows 7 weer kreeg ( kan niet echt omgaan met 10 ) met bestanden behouden en wat denk je? Gewoon windows 10 ZONDER bestanden. Wil ik sims 4 installeren krijg ik deze melding weer.

Image
Doe je nu iets met PowerISO toevallig? Weet namelijk wel dat er een soort handleiding daarover is, hier: http://tarac.weebly.com/crc---cyclische ... trole.html
"καὶ ἐνθάδε καὶ ἐν τῇ χιλιέτει πορείᾳ, ἣν διεληλύθαμεν, εὖ πράττωμεν." -Plato, Politeia
User avatar
Bananenmoes
Gebruiker
Posts: 89
Joined: 08 Dec 2014, 18:03
Contact:

Re: Wellnessdag

Post by Bananenmoes »

Bedankt Sven, dit ga ik even proberen.
User avatar
kevinblaas
Gebruiker
Posts: 119
Joined: 23 Nov 2014, 12:51
Contact:

Re: Wellnessdag

Post by kevinblaas »

Ik heb gewoon op setup gedrukt en daarna de Game map vervangen, werkt vlekkeloos!
User avatar
Bananenmoes
Gebruiker
Posts: 89
Joined: 08 Dec 2014, 18:03
Contact:

Re: Wellnessdag

Post by Bananenmoes »

Sven wrote:
Bananenmoes wrote:Wordt langzamerhand een beetje geïrriteerd van mijn laptop. Heb hem ingesteld op downgraden zodat ik windows 7 weer kreeg ( kan niet echt omgaan met 10 ) met bestanden behouden en wat denk je? Gewoon windows 10 ZONDER bestanden. Wil ik sims 4 installeren krijg ik deze melding weer.

Image
Doe je nu iets met PowerISO toevallig? Weet namelijk wel dat er een soort handleiding daarover is, hier: http://tarac.weebly.com/crc---cyclische ... trole.html
Het heeft geholpen, hij geeft nu aan dat het bestand beschadigd is, ik download hem wel even opnieuw hopen dat hij 't dan wel doet!
User avatar
tarac
Forumbeheerder
Posts: 4608
Joined: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Re: Wellnessdag

Post by tarac »

Voor diegenen die een CRC fout tegenkomen.
Dit wordt veroorzaakt door:
1. corrupt bestand
2. In geval van een echte CD/DVD speler (dus niet een virtuele zoals PowerIso) een te traag station.
User avatar
Bananenmoes
Gebruiker
Posts: 89
Joined: 08 Dec 2014, 18:03
Contact:

Re: Wellnessdag

Post by Bananenmoes »

tarac wrote:Voor diegenen die een CRC fout tegenkomen.
Dit wordt veroorzaakt door:
1. corrupt bestand
2. In geval van een echte CD/DVD speler (dus niet een virtuele zoals PowerIso) een te traag station.
Traag stadion zou zomaar kunnen, heb het idee dat voor mij laptop werdt leeggehaald er meer waren ?:P
Zou dat kunnen?
User avatar
tarac
Forumbeheerder
Posts: 4608
Joined: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Re: Wellnessdag

Post by tarac »

Bananenmoes wrote:
tarac wrote:Voor diegenen die een CRC fout tegenkomen.
Dit wordt veroorzaakt door:
1. corrupt bestand
2. In geval van een echte CD/DVD speler (dus niet een virtuele zoals PowerIso) een te traag station.
Traag stadion zou zomaar kunnen, heb het idee dat voor mij laptop werdt leeggehaald er meer waren ?:P
Zou dat kunnen?
Traag station : In dit geval niet omdat het een virtueel station (poweriso) is
Meer stations: Zou kunnen, hangt er vanaf hoeveel stations je aan poweriso gekoppeld had.
User avatar
Fiend
Gebruiker
Posts: 102
Joined: 28 Feb 2015, 22:53
Contact:

Re: Wellnessdag

Post by Fiend »

Bee wrote:
Wat voor file was dat dan? (Even voor mensen met hetzelfde probleem .. :knip:)
Weet ik niet meer helaas.. Geloof dat het een .dll extensie had.
Kijk op FiendMods.ml voor al mijn downloads. :mrgreen:
User avatar
Bananenmoes
Gebruiker
Posts: 89
Joined: 08 Dec 2014, 18:03
Contact:

Re: Wellnessdag

Post by Bananenmoes »

Bedankt Tarac! Had inderdaad maar 1 speler gekoppeld :clown: Sims 4 installerd nu.

EDIT krijg de origin melding weer :( heb de crack gewoon geplaatst

Opstarten niet mogelijk:
Origin loopt momenteel niet. Zorg dat origin loopt voordat je de sims 4 probeert te spelen
User avatar
BanaanZombie
Staflid
Posts: 3032
Joined: 16 Nov 2014, 11:40
Contact:

Re: Wellnessdag

Post by BanaanZombie »

Hoe heb je de crack geplaatst? Je moet namelijk de inhoud van het mapje kopiëren en vervangen
Music and Love are the most powerful things in the world

When you're with the ones you love, It's not hard to smile. It's hard not to smile
User avatar
tarac
Forumbeheerder
Posts: 4608
Joined: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Re: Wellnessdag

Post by tarac »

BanaanZombie wrote:Hoe heb je de crack geplaatst? Je moet namelijk de inhoud van het mapje kopiëren en vervangen
Tot voor kort dacht ik ook dat met het verplaatsen van de map alles uit de oorspronkelijke map zou verdwijnen. Het blijkt nu echter dat alleen die 3 bestandjes gewijzigd worden en de rest van de oorspronkelijke map hetzelfde blijft.
Het maakt dus geen verschil of je de hele map of de 3 bestandjes overzet.
Extra reden om bij verwijdering van programma's goed te controleren of er geen (rest)mappen achtergebleven zijn.
User avatar
Bananenmoes
Gebruiker
Posts: 89
Joined: 08 Dec 2014, 18:03
Contact:

Re: Wellnessdag

Post by Bananenmoes »

BanaanZombie wrote:Hoe heb je de crack geplaatst? Je moet namelijk de inhoud van het mapje kopiëren en vervangen
Heb het hele mapje gekopieerd van game
User avatar
tarac
Forumbeheerder
Posts: 4608
Joined: 15 Nov 2014, 23:06
Contact:

Re: Wellnessdag

Post by tarac »

Bananenmoes wrote:Bedankt Tarac! Had inderdaad maar 1 speler gekoppeld :clown: Sims 4 installerd nu.

EDIT krijg de origin melding weer :( heb de crack gewoon geplaatst

Opstarten niet mogelijk:
Origin loopt momenteel niet. Zorg dat origin loopt voordat je de sims 4 probeert te spelen
Waarschijnlijk heeft jouw anti-virus het bestand RldOrigin.dll "onschadelijk" gemaakt. Je ziet het wel staan maar het is geblokkeerd.
Grote kans dat het ook in het mapje Crack geblokkeerd is.
Schakel je anti-virus uit, download de bijlage bij dit bericht, is een Crack in Winrar vorm.
Zet het hele winrar-bestand in je mapje Bin en pak het dáár uit.
RldOrigin.rar
Meestal laten anti-virus programma's een winrar bestand met rust totdat je het gaat uitpakken.
Configureer je anti-virus zodanig dat het RldOrigin.dll accepteert.
virusmelding.PNG
klik op plaatje voor vergroting
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
User avatar
Bananenmoes
Gebruiker
Posts: 89
Joined: 08 Dec 2014, 18:03
Contact:

Re: Wellnessdag

Post by Bananenmoes »

tarac wrote:
Bananenmoes wrote:Bedankt Tarac! Had inderdaad maar 1 speler gekoppeld :clown: Sims 4 installerd nu.

EDIT krijg de origin melding weer :( heb de crack gewoon geplaatst

Opstarten niet mogelijk:
Origin loopt momenteel niet. Zorg dat origin loopt voordat je de sims 4 probeert te spelen
Waarschijnlijk heeft jouw anti-virus het bestand RldOrigin.dll "onschadelijk" gemaakt. Je ziet het wel staan maar het is geblokkeerd.
Grote kans dat het ook in het mapje Crack geblokkeerd is.
Schakel je anti-virus uit, download de bijlage bij dit bericht, is een Crack in Winrar vorm.
Zet het hele winrar-bestand in je mapje Bin en pak het dáár uit.
RldOrigin.rar
Meestal laten anti-virus programma's een winrar bestand met rust totdat je het gaat uitpakken.
Configurer je anti-virus zodanig dat het RldOrigin.dll accepteert.
virusmelding.PNG
Bedankt Tarac, zit nu in het zh maar zodra ik thuis ben ga ik het gelijk proberen!

EDIT: Krijg nog steeds de zelfde melding, als ik orgin zelf open zegtie ook dattie met onderhoud bezig is.
Heb alles ookal opnieuw geïnstalleerd
Post Reply

Return to “Wellnessdag”