Vies bord buiten kavel weghalen

Algemene vragen kan je hier stellen.
Gebruikersavatar
garapoes
Gebruiker
Berichten: 168
Lid geworden op: 18 Nov 2014, 13:08
Contact:

Vies bord buiten kavel weghalen

Berichtdoor garapoes » 29 Okt 2017, 19:28

Hi!

Ik heb een bord wat net buiten mijn kavelzone ligt. Ik kan hem niet oppakken in leven- of bouwmodus en in levenmodus kan ik een Sim hem ook niet laten opruimen omdat ik een vuilnisbak of gootsteen nodig heb.. die ik natuurlijk wel gewoon heb in mijn huis.

Iemand tips?
WALUIGI96
Staflid
Berichten: 178
Lid geworden op: 05 Feb 2015, 23:43
Contact:

Re: Vies bord buiten kavel weghalen

Berichtdoor WALUIGI96 » 29 Okt 2017, 19:44

Waarschijnlijk gaat zo'n bord vanzelf weg na enkele simsdagen:
http://forums.thesims.com/en_US/discuss ... lot-solved
Beantwoord (ook) technische vragen.
Gebruikersavatar
Bee
Staflid
Berichten: 2970
Lid geworden op: 17 Nov 2014, 10:14
Contact:

Re: Vies bord buiten kavel weghalen

Berichtdoor Bee » 29 Okt 2017, 23:06

garapoes schreef:Hi!

Ik heb een bord wat net buiten mijn kavelzone ligt. Ik kan hem niet oppakken in leven- of bouwmodus en in levenmodus kan ik een Sim hem ook niet laten opruimen omdat ik een vuilnisbak of gootsteen nodig heb.. die ik natuurlijk wel gewoon heb in mijn huis.

Iemand tips?


Kun je niet shift-klik doen op het bord? (Eerst ws testingcheats aanzetten)
Anders is het misschien een geval van even afsluiten en weer opstarten .. of even naar een ander kavel reizen lukt misschien ook al?
Don't let anybody tell you what you cannot do ...
Gebruikersavatar
BanaanZombie
Staflid
Berichten: 2838
Lid geworden op: 16 Nov 2014, 11:40
Contact:

Re: Vies bord buiten kavel weghalen

Berichtdoor BanaanZombie » 29 Okt 2017, 23:21

WALUIGI96 schreef:Waarschijnlijk gaat zo'n bord vanzelf weg na enkele simsdagen:
http://forums.thesims.com/en_US/discuss ... lot-solved


Clare Siobhan heeft dit probleem ook (youtuber), alleen echr al maanden en dat verrekte bord ligt er nog steeds

Shift klik werkt niet helaas, je kan helemaal niks met het bord


In dat topic staat trouwens ook dat dat bord niet verdween na een paar dagen. Er staat wel wat ocer dat je een vuilnisbak als hoofd koer instellen. Wat kan met de testingcheats true. Probeer dat ns?
Music and Love are the most powerful things in the world

When you're with the one you love, It's not hard to smile. It's hard not to smile
Gebruikersavatar
Bee
Staflid
Berichten: 2970
Lid geworden op: 17 Nov 2014, 10:14
Contact:

Re: Vies bord buiten kavel weghalen

Berichtdoor Bee » 29 Okt 2017, 23:27

Verdwijnt het ook niet als je de cache verwijdert?
Don't let anybody tell you what you cannot do ...

Terug naar “Sims 4 - Algemeen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten